2777
2789

سلام. دوستان. من پدر و مادرم دست و پاشون خیلی درد میکنه. دکترای بیمارستان پیامبران هم رفتن ولی اصلا تاثیری نداشته. خواهشا دوستان اگه دکتر خوبی در این زمینه میشناسین معرفی کنین در عوض دعاگوی شما و خانوادتون هستم.

گل همیشه بهارم.

کلینیک سینوهه عالیه یه روزایی دکتر ارتوپد دارن میتونی ازشون نوبت بگیری ویزیت بشی تشخیصشون و روش های درمانشون فوق العاده است حتما از دکتراشون کمک بگیرین
تمام روش های درمانشون غیر جراحی و پزشکاشون بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر حمید ضرابی فوق العادست بهترینه من چند تا دکتر به مامانم گفتن باید پا و کمرتو عمل کنی ولی اول خدا بعد دکتر ضرابی کمک کرد واقعا هر کی دکتر ارتوپد بخواد فقط همینو معرفی میکنم عالیه معرکست خیلی ماهه اخلاق کاری همه چییییییی

خیلی ممنون. شمارش رو ۱۱۸ داره؟

02166418400 شماره نوبت دهی شون توی گوشیم سیو بود 

من در مورد تخصص نوزادشون مطمئنم در مورد ، مورد شما ممکنه اینطور نباشه اول اینایی که دوستان میگن رو تماس بگیرید به نظرم منطقی تر باشه 

آدرس مطب دکتر ضرایی سعادت ابادشو فرستادم

آدرس خیابون قزوینش

خیابان قزوین شانزده متری امیری (سبحانی) درمانگاه امیری نوین عزیزم به مطب سعادت ابادزنگ بزنید شماره تماسای مطب های دیگه ی دکتر و اطلاعات تکمیلی بهتون میدن