سلام. دوستان. من پدر و مادرم دست و پاشون خیلی درد میکنه. دکترای بیمارستان پیامبران هم رفتن ولی اصلا تاثیری نداشته. خواهشا دوستان اگه دکتر خوبی در این زمینه میشناسین معرفی کنین در عوض دعاگوی شما و خانوادتون هستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر بهنام نصیری ، دکتر متخصص ارتوپد در تهران پاسداران هستند که فوق العاده دکتر مودب با اخلاق و حرفه ای هستن. پدر من عمل تعویض مفصل زانو پیش ایشان انجام دادن و خیلی راضی هستن.
برو پیش دکتر علیرضا میرزا صادقی کارشون عالیه از آشنا های ما پیش ایشون عمل انجام داده. فوق العاده با سواد ، متخصص و با اخلاق هستن. این آدرس سایتشون هست. https://drmirzasadeghi.com/
سلام دکتر اکبر خدادادی یکی از بهترین متخصص های ارتوپد تو ایرانه واقعا کارشون حرفه ای هست حتما ببرشون پیش دکتر اکبر خدادادی چون تشخیص و درمانش حرف نداره
دکتر علیرضا میرزاصادقی از جراح های کمتر شناخته شده ایران هستند چون فقط چندسالی است که به ایران آمده اند ایشون بسیار حرفه ای و با تجربه هستند مدتی است که مادر بزرگ بنده رو در سن ۹۱ سالگی عمل کردند درحالیکه هیچیک از ارتوپدهای ایران راصی به جراحی ایشون نمیشدند. واقعا به ایشون و خانوادهه ما نشاط و آرامش را هدیه دادند.
اقای دکتر میرزاصادقی از بهترین و با تجربه ترین جرا ح های زانوی ایران و خاور میانه هستند که چند ساای هستند ایران تشریف اوردند. مادر بنده در سن هشتاد سالگی دچار شکستگی لگن پیدا کردند و هیچ کس برای سن بالا عملشون نمیکرد اقای دکتر جراحی تعویض مفصل لگن انجام دادن زندگی دوباره پیدا کردند. خدا سایه همچی پزشکانی رو از این کشور کم نکنه