2777
2789

سلام دوستان کسی شغل مجازی مثل ادمین بودن یا تبلیغ گذاری داره؟که واقعا درامد داشته باشه؟  خیلی دوست دارم از این کارا بکنم...لطفا راهنماییم کنید(بازاریابی نباشه که باید حتما یه محصول رو بفروشی تا پول بدن ..کاری میخوام که حقوق ثابت داشته باشه و  صرفا پورسانتی نباشه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا کانال تلگرام داشتم

تبلیغات میکردم

بعدم فروختمش.

الان چند روزه کانال جدید ساختم

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
چطوری ممبر میگیری؟

فعالیت 

تبادل

نظرسنجی

مسابقه

تبلیغات

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
بعد کانالایی که میزنی چقد میفروشی

کانال نمیفروشم که 

درامد از تبلیغات هست.

اون قبلی رو مجبور شدم بفروشم.

اما قیمت کانال بستگی به تعداد ممبر و بازدید اینا داره.

من حوصله کانال زدن و ممبر جمع کردن ندارم😅

آها

منظورتون از کار مجازی اینه که هر ماه پول بیاد تو حسابتون فقط.

( کار مجازی از کار کردن فیزیکی سخت تره )

آها منظورتون از کار مجازی اینه که هر ماه پول بیاد تو حسابتون فقط. ( کار مجازی از کار کردن فیزیکی س ...

نخیر..منظورم این بود که کسی کانال رو خودش داشته باشه  و تعدادی ادمین استخدام کنه..نه اینکه من بخوام از صفر شروع کنم

سلام

بیکاری دنبال یه شغل راحت تو تلگرامی 😱

دوسداری تو خونه بشینی پول در بیاری؟ 🤔

@meti_pac_23

بدون نیاز ب سرمایه اولیه...!

همین الان ک داری این متنو میخونی هزاران نفر درحال درآمد زایی هستن😳😳

@meti_pac_23

روزانه درآمد 50 تا 200 هزار تومنی 🤑

منتظر چی هستی؟ همین الان به این آیدی پی ام بده و شروع به کسب درآمد کن👇

@meti_pac_23

موفق باشید