2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی از آقای هاشمی اینا بپرسی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

شهر خوبیه ،مردم خوبی داره ، هواش گرمه ولی زمستون و پاییز خیلی سردی نداره ، به نسبت شیراز ملت خونگرم تری داره ، قیمت خونه پایین تر از شیراز هست ، یکی از اشناهامون اونجا هستن در همین حد اطلاع دارم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

هر کدوم که از کازرون اطلاع داره

ببین با شیراز فاصلش ۱/۵حدودا.

من خودم اصالتا شیرازیم و اونجا بزرگ شدم و کازرون ازدواج کردم.شیراز فوق العاده پیشرفته و پرر امکانات و بافرهنگ و خوش آب و هوا البته قبلا هواش بهترم بود.دانشجو اونجا کیف میکنه.

کازرون رو من اصلا نتونستم کنار بیام باهاش خودمم ازاد کازرون درس خوندم ولی شهر کوچیک خیلی پیشرغته نیست گرچه میشه گفت رو به پیشرفت.متاسفانه فرهنگشون یکم ضعیف ولی خب آدم خوبم کم نداره ولی خودتو آماده کن برای کلی آدمایی که نرمال نیستن.هواش گررررم تابسون.بهارش یک ماه زود گرم میشه.دور تا دورش کوهه و کشاورزی زیاد داره جاهای تفریحیشم اطرافش خوبه...ولی خب هواش بده.زمستوناش خیلی سرد نمیشه

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵
اره عزیزم ممنون میشم دانشگاه آزادش چطوره برای پزشکی؟ درمورد آب و هوا و امکانات هم بگی ممنون میشم

بچه های پزشکی یه سری از واحداشون رو باید میرفتن شیراز.ولی پزشکیش خوب بود بهشون میرسیدن انگار.

ساختمان علوم پایه همیشه خوب بود...پزشکیشو تعریف شنیدم ازشون.یه بیمارستان امام علی (ع)هم روبروش بود اونجا آموزش میدیدن ظاهرا

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

من ۶ سال اونجا زندگی کردم مردم غریب دوستی بودن اذبتی و بی احترامی ندیدم یه صاحب خونه داشتیم ماه ماه بود الهی هر جا هست تنش سالم باشه ما میخواستیم بیایم گریه میکرد هواش بله خیلی گرمه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜