منم برا سونوم رفتم پیش دکتر مرد یعنی اصلا یبارم نگام نکرد سلامم دادم جواب داد ی خانوم کنارش بود راهنمایی کرد چکار کنم دکتر سونو کرد اخرش بهم دستمال داد
گفتم که اگه در دسترس نباشه میشه.من خودم دکتر پوست و مو پبش آقا میرم و یه بار مجبور شدم موهام رو یه لحظه بهش نشون بدم.چون دکتر پوست زن که خوب باشه پیدا نکردم
شما چرا عصبانی هستی
من جواب سوال دوستمون رو دادم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟