2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره چون نمیدونستی مرده ولی بعد از این پیش دکتر زن برو خواهر من موقع زایمان طبیعی دکتراش مرد بودن اصلانم احساس گناه بهش دست نداده

به هرکی حسادت کردی بدون ازش ضعیف تری آدم قوی حسادت نمیکنه
منم برا سونوم رفتم پیش دکتر مرد یعنی اصلا یبارم نگام نکرد سلامم دادم جواب داد ی خانوم کنارش بود راهن ...

اره منم سونو همیشه پیش مرد میرم کارش خیلی خوبه ودستگاهاش پیشرفته اس اصلا نگاه نمیکنه سرش تو مانیتوره

فقط دستمال میده اخرش

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
باید چکار کنه از درد بمیره؟؟ 

گفتم که اگه در دسترس نباشه میشه.من خودم دکتر پوست و مو پبش آقا میرم و یه بار مجبور شدم موهام رو یه لحظه بهش نشون بدم.چون دکتر پوست زن که خوب باشه پیدا نکردم

شما چرا عصبانی هستی

من جواب سوال دوستمون رو دادم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دکترخانم خیلی خوب پیدا نکردم اینم خیلی عجله ای شد

اشکالی نداره دوستم

خدا بخشنده اس

من کلی گفتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اشکال نداره چون نمیدونستی مرده ولی بعد از این پیش دکتر زن برو خواهر من موقع زایمان طبیعی دکتراش مرد ...

میدونستم مرده اما خیلی عجله ای شد ...دکترگفت بایدسریع بری سونو منم به همین خاطررفتم،اما اومدنی احساس گناه دارم

خدایا شکرت
میدونستم مرده اما خیلی عجله ای شد ...دکترگفت بایدسریع بری سونو منم به همین خاطررفتم،اما اومدنی احساس ...

عزیزم حالا که شده فک نکنم گناهی باشه خودتو اذیت نکن بیخیال

به هرکی حسادت کردی بدون ازش ضعیف تری آدم قوی حسادت نمیکنه