2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی؟؟ توروخداا بیاین بچه هاا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم زودارضایی باعث زگیل نمیشه ولی سعی کن اونا ترک کنی چون از گناهان کبیره است وهم بعد از ازدواج ...

ببخشید اگه اب بدن زود تمیز نشه هم باعثش نمیشه؟باعث تبخال هم نمیتونه بشه؟ خب پس اخه چیه این😭دیگه قسم خوردم هیچ وقت انجام ندم فقط این مشکلم حل شه زود و چیزی نباشه

منم هفته پیش همینجور شد سکته رو زدم تو پری بود بعد دیدم جوش چرکی بود خددش خالی شد بخاطر پری

اخه واسه من حالت گوشتی داره و رنگ‌ خود اون قسمته دقیقا.برا شمام اینطوری بود؟میشه بیشتر بگی شکلشو لطفاا

شاید جوش هست منم چندبار دراوردم خود به خودکوچیک شد واز بین رفت هم دردداشت هم مبی خارید

میشه شکل و رنگشو بگی؟خواهششش میکنم. ببین برا من دقیقا رنگ اون قسمته و برجسته شده ولی نوکش انگار یه کوچولو سفید داره جدا میشه میاد بالا.دستم میزنم نرمه

نگا کردم‌نه زخمه نه میتونم‌بگم کاملا شبیه زیگیل و تبخاله خجالت میکشم برم دکتر چجوری بگم توخونه اخه خ ...

به مامانت بگو ترشح داری انگار که عفونت کردی باید بری دکتر.

رفتی هم حتما بگو مجردی که یوقت معاینت نکنه.

ببخشید اگه اب بدن زود تمیز نشه هم باعثش نمیشه؟باعث تبخال هم نمیتونه بشه؟ خب پس اخه چیه این😭دیگه قسم ...

نه ربطی نداره که اب بدن زودتمیزبشه ان شاالله که چیزی نیست ونگران نباشیدچون زگیل تناسلی فقط از شخص الوده از طریق پوست ورابطه جنسی منتقل میشه.

میشه تبخالت چجوری بود من میگم‌شاید تبخال باشه اخه رابطه که نداشتم.تبخالتو چجوری درمان کرد با لیزر؟

نه بابا چند تا پماد داد و گفت روزی یه بار با پنبه آب نمک بزن بعد از تقریبا پنج روز از بین رفت

هشدار که آرامش ما را نخراشی 💀🙂
میشه شکل و رنگشو بگی؟خواهششش میکنم. ببین برا من دقیقا رنگ اون قسمته و برجسته شده ولی نوکش انگار یه ک ...

ببخشید عزیزم دیر جواب دادم بله همینجوری بود یکم آدمو اذیت میکنه ناگهانی دستم بهش میخورد آهم بالا میرفت یواش یواش کوچیک میشدوازبین میرفت

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤