2777
2789
عنوان

خانم ها فقط بیان

86 بازدید | 10 پست

ببخشید این سوالو میپرسم نمیدونم چرا وقتی باهمسرم رابطه دارم حس ا.ر.ض.ا.شدنو ندارم یا اصلانمیاد حتی شده یک ساعت ولی بازم نمیاد نمیدونم مشکلم چیه کسی بوده اینجور شده قبلا اینجور نبودم سه چهارماهه اینجور شدم😟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ خ  خ داغونه ، یک دقیقه هم نمیشه ، راستشو بگم ۳۰ ثانیه نهایتش  من که توی این دو سال ارضا ...

وا اینجور خیلی بده قرص تاخیری بخوره تو خودت مجبور میشی وقتی همسرت ارضات نکنه از یه طریق دیگه ارضا بشی خودت دست به خودت بزنی

من دیگه رابطه و ارضا شدن برام مهم نیست ، نخیر خودمم کاری نمیکنم که ارضا بشم

ولی بنظر من زن نیاز داره البته ن فقط زن هردو نیاز دارن این چیز رو رابطه زناشویی پایدار تر میشه چه جوری شوهرتو تحمل میکنی که فقط فکر خودشه