2777
2789
عنوان

شوهر بد

941 بازدید | 112 پست

دوستان من الان ی سالو نیمه ازدواج کردم ۱۸ سالمه شوهرم ۲۴سالشه.شوهرم خیلی بد دهنه بداخلاقه ابرومونم همه جا برده هم خودم هم خانوادم.مثلا دعوا میکنیم میره بیرون تو حیاط سر و صدا راه میندازه ما هم تو روستا هستیم بحثمون همه جا پخش میشه یک کلاغ چهل کلاغ میشه،اوایل خیلی دوستم داشت حتی خودش کم خون مینور بود من کم خونی عادی داشتم دکتر گفت نباید ازدواج کنید ولی با اصرار خودمون و رضایت پدر و مادرا اونم ب زور،عقد کردیم،خانواده من راضی نبودن دو سال طول کشید تا راضیشون کردم،خانواده شوهر هم از من راضی نبودن،و چون همو دوس داشتیم عروسی کردیم.از همون وقتی عقد کردم از کرده خودم پشیمون شدم و یبار درخواست طلاق دادم اما دوباره دلم براش سوخت برگشتم چون دست بزن داره خیلی کتکم میزنه از همون دوره نامزدی تا الان.اینم بگم خودم روشو دادم هر وقت کتکم میزد خودم باهاش اشتی میکردم.یبارم بهم خیانت کرد.الانم هر روز کارش کتک و فوش دادن ب خودم و خانوادمه ولی وقتی میخوام برم خونه بابام یچی میگه دوباره دلم میسوزه

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

خونه بابام مامانم منو تو پر قو بزرگ کرد اما اینجا دارم زجر میکشم تو روستا اب نداریم باید برم پای منبع ظرف و لباس بشورم و خیلی اذیت میشم خلاصه بگم ک فوشای ناجور ب من مامانم فامیل و مرده هام میده

واسه رسیدن ب آرزوهام با دلهای پاکتون برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا بهتر اول دلیل اینکارشو بپرسی بعدم برید مشاور 

اگ دریت نشد جدایی

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

جدا شو جونیتو با این حروم نکن

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

چقد سخته با شوهر بد زندگی کردن شوهر منم با دوتا پسراش از صبح رفتن بیرون منم تنها گذاشتن خونه خیلی احساس تنهایی و درموندگی میگنم

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤