2777
2789

من یه دوستی دارم که همکارمه و شوهرم هم با شوهر اون دوسته.اون مغازه داره و شوهرم بیشتر روزا میره پیشش توی مغازه.مشکلم اینه اگه یه چیزی خریدم شوهرم میره میگه. هفته پیش یه جفت النگو گرفتم بهش هم گفتم پیش فلانی نگی حالا رفته گفته دیروز هم گوشوراه هامو با یه طلای دیگه عوض کردم باز رفته گفته خانمم طلا خریده🤕🤕🤕🤕.اصلا دوس ندارم این دوستم و یه دوست دیگم که اونم همکارمه بفهمن من چیزی گرفتم.خیلی چشمشون توی زندگی دیگرونه 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

میخواد لاف بیاد 😊😊😊😊😊😊😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله زنکه 😐

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

از مضررات چشم زخم براش بگو تا قانع بشه که نباید زندگیشو همه جا جار بزنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
بهشون بگو دوستت چطورسن بگو تنگ نطرن

گفتم بخدا.بخدا اولاش خودم پیش دوستام میگفتم ولی دیگه هیچی نمیگم.چون اثراتش رو توی زندگیم دیدم از هفته قبل تا حالا هم پسرم ۲ ساله تلوزیونمون رو انداخت زمین شکست که ۹ تومن قیمتش بود 

اصن چشم زدن هیچ.. کلا چه ربطی داره به اونا.. مثلا میره میگه خانومم امروز گوشوارشو عوض کرده. خانومم ا ...

هیچی همونجا میشینن حرف مفت میزنن نمیدونن چی بگن 

بنظر من یه لنگه از گوشوارتو بفروش  فکر کنه گم شده این جور آدما تا ضرر نکنن یلد نمیگیرن

راست میگی.گوشوره ها را فروختم ولی باید بگم النگو ها شکستن یا بگم حلقم گم شد.بخدا همین کارو میکنم 😉

از مضررات چشم زخم براش بگو تا قانع بشه که نباید زندگیشو همه جا جار بزنه

اینقدر من و مادرش بهش میگیم اعتقادی به چشم زخم نداره ولی من بشدت اعتقاد دارم 

راست میگی.گوشوره ها را فروختم ولی باید بگم النگو ها شکستن یا بگم حلقم گم شد.بخدا همین کارو میکنم 😉

باید چند بار این کار ها رو بکنی قبل از ابن‌ه خدای نکرده ضرر چشم مردم بیفته بهتون ولی سعی کن دروغ نگی مثلا طلایی که میخوای بگی گم شد بده مادرت خونه خودش قایم کنه بگو نیست یا بفروشش ما نمونش داشتیم تو فامیلمون انقدر ضرر کردن تا مرده بالاخره فهمید نباید هرچیو به هرکی بگه ولی متاسفانه اونا ضررشون واقعی بود