2777
2789
عنوان

بچه ای که بدنیا میاد تا یک ماهگی روزی چند تا پوشک میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 65 پست
اره منم اوایل میگفتم ضرر داره و روغن میزدم  تاثیر نمیکرد پودر ی چیز عالیه باید با احتیاط استفاد ...

پودر و روغن جفتش بدرد نمیخورن 

فقط کرم و پماد 

پماد چیکو 

کرم ماستلا

و پماد های قوی تر مثل کالاندولا و زینک و .. برای سوختگی های زیاد

ممنونم .میخواستم برمـ از همه سایز ها ی بسته بخرم 

خواش میکنم عزیزم . نخر فعلا ببین رشد بچه چه جوره اخه بعضی بچه ها اصلا صفر نمیبندن  بعضی از بچه ها هم تو دو  سه هفته صفر میبندن کلا بستگی به نی نی داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع پسرمن پوشک ارزون بود مولفیکس ۳بعدی بسته بزرگ بسته ای ۳۰هزاربود که مامیخریدیم 

کم کم گرون شد منم مای بیبی خریدم مای بیبی هم گرون شد اخراش تاتی گرفتم 

دیدم اینجوری نمیشه یک سال نیم ازپوشک گرفتمش

بچه روزی زیر ۶ تا پوشک پر تحویل نده مشکل داره  و اینکه اگه هردوساعت جیش نکنه حتما مشکل داره ...

اره پسرمنم خیلی پی پی میکرد جیش زیادنمیکردولی اون موقع پوشکاارزون بود منم ازکلی فروشی زیادواسش پوشک میخریدم 

اره پسرمنم خیلی پی پی میکرد جیش زیادنمیکردولی اون موقع پوشکاارزون بود منم ازکلی فروشی زیادواسش پوشک ...

اره البته من منطورم همون جیش هست 

پی پی روزی یه بار هم بکنه عیب نداره 

ولی جیش رو باید روزی ۶ تا پوشک پر تحویل بده و اگه زود ب زود عوص کنی طبیعیه ک پوشکا کامل پر نباشه 

شلوار ک جیش کنه هی میخوای تشک و .. هم بشوری دردسره نمیتونی هم بچه رو بعل کنی هی چیش میکنه روت خودتم ...

بزارمش رو تشک تعویض چطوره ؟حموم بردنش ولی سخته

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
میسوزه پای بچه  نرمال بیش تر از سه ساعت نباید بشه  وگرنه اگه مادری نخواد میتونه هر ۶ ساع ...

نرمالش روزی ۶ تا ۸ پوشک ، همون میشه تقریبا ، هر سه چهار ساعت

ولی خب نمیشه بچه رو از خواب بیدار کرد واسه عوض کردن پوشک، کم تر هم میشه تعدادش.... دختر من خواب باشه یه قطره هم جیش نمیکنه! 

ولی دو ساعت اسراف دیگه ، اینا تجزیه نمیشه گند میزنه به طبیعت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اینجوری بنظرم شلوار ارزون قیمت بخریم بهتر از اینه ک پوشک زیاد مصرف بشه

شورت آموزشی دکمه ای بخر ، من استفاده میکنم کم و بیش، با کهنه نخی یا پوشک ساده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️