2777
2789
عنوان

بهترین و باکیفیت ترین شیرخشک

75 بازدید | 5 پست

وستانی ک تجربه دارن بهترین شیرخشک برای کمکی چیه؟

من اول ب پسرم اپتامیل دادم اصلا سیر نمیشد

عوضش کردم نان،اپتی پرو،دادم،بهش ساخت و خیلی هم خوبه وزن هم گرفته

اما دلم ی جوریه ، ویگن نان بدرد نمیخوره

بنظرتون عوض کنم؟

ببلاک چطوره؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

من‌اینجا سوال کردم میگن سیمیلاک ازهمه بهتره اگر گیربیاد

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چیکار ب گفته ب بقیه داری وقتی ب بچت میسازه همونو بده منم هی پشت هم شیر عوض کردم بچم رفلاکس گرفت

ا؟ اخر سر چی دادی؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

شیر های ایرانی همه تو یه رنج هستن باید ببینی کدوم به بچه میسازه 

اگه شیر خشک خارجی خیلی خوب میخوای و با قیمتش مشکل نداری  اس ام ای و هیپ خوبن  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار