2777
2789

من خودم ٣سال ازدواج كردم ٢٨سالمه همسرم هم ٣٣سالشه

كارمندم و همسرم شغلش آزاده

تازه با كلي وام و قرض و فروختن طلا و ماشين،خونه خريديم..

الان خيلي قسط داريم ولي تا پاييز قسطامون سبك تر ميشه و حدود ٥،٦تومان تو ماه واسمون ميمونه.. 

ولي در حال حاضر ماشين نداريم و خونمون يك خوابست😔

و همسرم عاشق بچست خيلي حرفش رو ميزنه خودم هم دوست دارم مادر شم.. ولي همش حس ميكنم تو اين وضعيت مملكت بچه آوردن خودخواهيه..

ميشه بياين شما از شرايطتون بگين؟؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتوجه ب سنتون بهتره بیارید ک بعدا باز بچه خواستید بتونین بیارین

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
الحمدالله خوبه..یعنی خوب نبود ماهم صبر کردیم تا خوب شه بعد اقدام کنیم.سال ۹۳ ازدواج کردم بچه اولمو ب ...

خدا رو شكر.. خب الان چي داريد؟

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

حتما بیار حتماااا

ناشکری نکن 

اوضاعت خیلی خوبه

خدایی نکرده عقب بندازی بارداری رو باید مثل ماها منتظر باشی و هزار درد و آزمایش و هورمون و کوفت و زهر مار رو تجربه کنی زبونم لال

منم 28 سالمه و ماهی یک و نیم برامون میمونه 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

من 29 سالمه بچه دومم رو باردارم

خونه سازمانی داریم با ماشین

یه خونه هم ثبت نام کردیم معلوم نیست کی بدن بهمون

وضع مالی هم معمولی

ولی از زندگی راضی هستم خداروشکر

اول واخر که بچه میخوای گلم

هرچی سنت کوچیکتر باشه بارداری راحت تری داری

ماهی 5 6 تومن براتون میمونه که خوبه دیگه

بعضیا ماهی 2تومن حقوقشونه کلا

وضعیت شما که ماشالله خوبه 

ما یک خونه کوچیک داریم ، ماشین نداریم 

ماهی ۲ ملیون حقوق داره همسرم که ۵۰۰ میره برای قسط

پارسال یک حاملگی ناخواسته داشتم که متاسفانه قلبش تشکیل نشد و سقط کردم

وضعیت مالیمون زیاد اوکی نیست ولی چون من ۳۰ سال و همسرم ۳۳ سال سن داره و داره سن هامون میره بالا داریم اقدام میکنیم برای بچه 

دعا کنین این بار قلبش تشکیل شه😢