2777
2789
عنوان

بچم دختره یا پسر؟

280 بازدید | 57 پست

سلام مامانا من از وقتی باردار شدم حالت تهو و اینا ندارم اصلا انگار ن انگار ولی بعضی وقتا ی کوچولو شکمم درد میگیره و نفس تنگی میگیرم و یکمم سرگیجه بنظرتون بچم پسره یا دختر؟ خیلی ذوق دارم ک زود تر بفهمم ک جنسیتش چیه ولی فقط ۵٠ روزمه. راستی خیلی دوسدارم ک دختر باشه برا همین همیشه چیزای سرد میخورم ک انشالله دختر بشه ولی ب هر حال سالم باشه دختر و پسر فرقی نداره.

سمت چپته یا راست؟؟

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم دختره چون سر دخترام اصلا ویار نداشتم

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
سمت چپته یا راست؟؟

مال من سمت راست چیه جنسیتش

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

منم عشق دخترم اینکه همدمم میشدوشونه ب شونم میفتادباهم لباس میخریدیم همرازبودیم لاک وجینگیل وینگیلی امااینم پسرشدویه پسرم دارم ب هرحال اینام عشقمن امادخمل جیگرتره

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶