2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 25 پست
منظورم همین بود ی مورد به شوهرم گفتن برا دختر خوب و تو سن و سال خواهرم منم به شوهرم گفتم خواهرم رو پ ...

نه دیگه مردم همینجور معرفی میکنن

مثلا بگه خواهر زنم هست خانوادگی آدمای خوبی اند و اینا بیان برن یه بار با هم صحبت کنن

سفارش تایپ و ترجمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه مردم همینجور معرفی میکنن مثلا بگه خواهر زنم هست خانوادگی آدمای خوبی اند و اینا بیان برن یه ...

شانس منه ها حیا ورداشته اخه برا خودش پیش من که دیوار تمام قد رو بود ماشاالله هزار ماشاالله🤣

چقدر از اون طرف مطمعنی که خواهرت رو خوشبخت میکنه بنظر من مجرد موندن بهتر از ازدواج نا موفق هست

درسته حرفتون کاملا اما تا حدودی مطمئنم بقیه ش هم به خودشون برمیگرده

شانس منه ها حیا ورداشته اخه برا خودش پیش من که دیوار تمام قد رو بود ماشاالله هزار ماشاالله🤣

اصلا زشت نیست چه عیبی داره در ضمن خیلی مهربونی بفکره خواهرتی😍

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

😂نه توضیح بده براش روند معرفی ازدواج همینه

اتفاقا چند وقت پیش یکی از اقوام ماهم دنبال دختر میگشت

سرکارش یه آقایی خواهر خودشو بهش معرفی کرده بعد تازه خواهره دو سالم بزرگتر از پسره بود😂

سفارش تایپ و ترجمه