2777
2789
عنوان

یک سخن

77 بازدید | 13 پست

خدایا ما را کافِر و منکر روز جزا وغرق دردنیا و گناه های مختلف نمیران بلکه درحالی روح مارا بگیر که چیزی برای ارائه به توداشته باشیم و شرمنده و روسیاه هنگام پاسخگویی به حسابرسی نباشیم .

مارا از دنیا نبر درحالی که دوبهم زن و غیبت کننده و دروغگو و بی اعتنا به اوامرت بودیم 

بنظرتون اگه این چن کلمه در قلبی اثر نکنه نشونه چیه؟(جدی میگم)

خیلی چیزا مثلا یکیش همون سخن امام حسین(ع) که گفتن شکمتون از مال حرام پر شده و سخن حقو نمیشنوید 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون اگه این چن کلمه در قلبی اثر نکنه نشونه چیه؟(جدی میگم)

گناهکار بودنمون،مال حروم،...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

گاهی یه دعا باید یا تو موقعیتش خونده باشه که قلب ادم امادگی پذیرش داره یا اینکه با یه لحن و سوز زیبا به گوشمون برسه.

همه ی ما ممکنه بارها الفاظ و ادعیه ی  اینچنینی رو بشنویم اما در لحظه فقط شنونده باشیم و اون حال خوب یا تحول در ما ایجاد نشه اما دلیل خاصی نداره. دعا رو باید با گوش جان شنید. چرا توی عزاداری ها وقتی مداح خیلی از مردم گریه که میگیره تازه اون وقته که شروع به دعا میکنه چون حال دلت منقلبه.

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
چرا خیلی ها این حرفا رو ممکنه مسخره کنن؟

دلشون از سنگ شده از گناه و ... ممکنه همچین کاری بکنن

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
گاهی یه دعا باید یا تو موقعیتش خونده باشه که قلب ادم امادگی پذیرش داره یا اینکه با یه لحن و سوز زیبا ...

قرآن کلام خداس باید سخنش که سخن حقه رو پذیرفت حتما که با سوز و لحن زیبا نباید خونده بشه

قرآن کلام خداس باید سخنش که سخن حقه رو پذیرفت حتما که با سوز و لحن زیبا نباید خونده بشه

پس چرا اینهمه راجع به موذن بد صدایی که مردم رو از مسجد فراری داده بود داستان و تمثیل داریم. مگه اذان از کلام خدا نشات نگرفته?

چرا پیامبر واسه تبلیغ دین قاری خوش اواشون رو که اگه اشتباه نکنم اسمش مصیب بوده رو فرستاده تا تو دل مردم اثر کنه??

پس چرا اینهمه راجع به موذن بد صدایی که مردم رو از مسجد فراری داده بود داستان و تمثیل داریم. مگه اذان ...

این خیلی خوبه که باآوای خوش خونده بشه ولی ذات کلام که حقه رو باید بپذیرفت 

این خیلی خوبه که باآوای خوش خونده بشه ولی ذات کلام که حقه رو باید بپذیرفت 

این طبیعت بشره که اول ظاهر رو ببینه و بعد بشینه ببینه اصلش چیه. و هر چند خیلی مواقع هم فریب همین ظاهر رو میخوره. اما توی دینمون هم خیلی به حفظ ظاهر تاکید شده. منظورم ظاهر سازی نیست که با فریب همراه باشه. همون اراستگی در صورت هر چیز از بهداشت فردی گرفته تا توصیه هایی که مربوط به محیط پیرامونمونه. وقتی خدا موسی رو فرستاد پیش فرعون موسی از خدا بیان خوب خواست. درست که حرف حق پیرایه نمیخواد ولی خدا خودش بنده اش رو میشناسه که روی قول لین تاکید داره . نوع بیان حتی در ادای حق هم مهمه. توصیه یکی از امامانمومه که دفاع از دین و حق رو به کسی بسپری که بیانش خوب باشه. حرف شما درست که حرف خوب خوبه و باید پذیرفته بشه اما بخشی از این تناقض مربوط میشه به غرق شدنمون توی روز مرگی ها و بخش دیگه شیوه ی بد اظهار