2777
2789
عنوان

وای سریال دل فهمیدین آخرش چی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5174 بازدید | 37 پست
وای شوخی نکن جدی میگی؟ من سه قسمت قبلی رو ندیدم توضیح میدی

اصلا هنوز تو بهتم حالم بده .. 

گفتم عزیزم .. 

همش نقشه های آوا بوده .. 

نقش خواهر خوبا رو بازی میکرده .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمیبینم فیلمشو ولی فکنم  تو از خود خواهره که بهش خیانت شده بیشتر ناراحتی😂

خیلی خیلی .. داغونم اصصصصصلا .. 

من خیلی آوا رو دوست داشتم .. 

سرش قسم میخوردمممم !!!! 

یه صحنه بود که آرش اومده بود دمه در خونه رستا اینا تا با رستا حرف بزنه ، بعد آوا جلوشو گرفت و برد یه گوشه و گفت که الان وقتش نیست و رستا خواستگار داره و اینا .. بعد گفتش که تا فردا شب جواب رستا به خواستگارشو بت میگم .. بعدش که آرش رفت ، یه هو با یه ریتم سنگینی و حرکت آهسته  آوا رفت توی یه ماشین دیگه نشست .. کنارش نکیسا نشسته بود !!!!! 

بعد نکیسا پرسید چی شد ؟ 

اونم براش گفت .. 

نکیسا گفتش که حالا چی میشه ؟ 

آوا گفت که مهم نیست .. مهم اینه که من با عشقم از نزدیک ترین فاصله حرف زدم ، بدون هیچ مزاحمی و تو ام با عشق در نزدیک ترین حالت ممکن حرف زدی .. مهم نیست که آخرش چی میشه ..  عینه دیوونه هاشده بود آوا !!!!! 

بعد به نکیسا گفت که نباید بذاری رستا و آرش همو ببین و تو باید زودتر رستا رو عقد کنی !!!! 

یه صحنه بود که آرش اومده بود دمه در خونه رستا اینا تا با رستا حرف بزنه ، بعد آوا جلوشو گرفت و برد یه ...

واقعا😳😳😳😳چقددوسش داشتما

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔