2777
2789
عنوان

دوستان بیاین ی قضیه ای پیش اومده بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂نه بخدا کاری به کار کسی ندارم ولی کسی باهام دربیوفته پدرشو درمیارم😁

افرین منم خیلی دوست داشتم اینجوری بودم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

اسی متوجه نشدم یعنی دوتا خواهرا رفتن اول پسره ترتیب یکیشونو داده بعد اون اومده بیرون دومی رفته تو پسره اونم چیز کرده؟

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
😂😂😂دیگه دارید شرمندم میکنید بخدا انتظار نداشتم اینقد ریپلای بشم😁

خدایش همه حقیقتن  شکست نفسی نکن 😁 ،دشمنت شرمنده عزیزم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
مثلا ک تنها نبودن  منم اون کارایی ک اینا کردنو کردم  عمم مثل خنگا باور کرده

وا چقدر بیشعور من یه جاری داشتم تقریبا اینجوری بود هرغلطی میکرد میگفت فلانی شاهده به من زنگ میزد التماس میکرد که نگی ابروم میره اما بعداز یه مدت کلا ابروش رفت هیچ کس حرفهاش باوررنمیکرد

پیشنهاد میکنم اگر دوست داشتی فکر کن روش...  به عمه ات با ارامش و هرچی بدون داد و فریاد، بگو من ...

وقتی عمش اینقدر دریدس بیاد با ارامش توضیح بده که پاره پارش کردن اون وسط

اینجور وقتا باید زد به سلیطه گری😐

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃
اسی متوجه نشدم یعنی دوتا خواهرا رفتن اول پسره ترتیب یکیشونو داده بعد اون اومده بیرون دومی رفته تو پس ...

ن انگار دختر خاله ان 

یکیشون رفته داخل با دوس پسرش 

اونیکی ت پذیرایی منتظر اون بوده 

انگار رفته ک تنها نباشه

حالا که داری میخونی برای رسیدن بهحاجتم  یهصلوات میفرستی
ن انگار دختر خاله ان  یکیشون رفته داخل با دوس پسرش  اونیکی ت پذیرایی منتظر اون بوده  ...

این که میخواست بده چرا  قوشون کشی کرده 🤔😬😬

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
ن انگار دختر خاله ان  یکیشون رفته داخل با دوس پسرش  اونیکی ت پذیرایی منتظر اون بوده  ...

دیگه اون که رفته کاره رو کرده

یکی دیگه میخواسته مواظب چیش باشه😐

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃