2777
2789
عنوان

دوستان بیاین ی قضیه ای پیش اومده بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂❤❤❤

والا به خدا اصلا جوابات و انگار آماده است یه دوست داشتم شبیه به تو بود یاداون افتادم خدا خیرت بده 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
خوش به حالت  من که اینجور وقتا لال می شم

تمرین کن یاد میگیری

ما یه سری فک و فامیل داریم تیکه میندازن ۲روز بعد میفهمی چی گفتن😐بخوای ساکت بمونی ماست نگاشون کنی کارت ساختس

میدونن به من چیزی بگن ۲تا میگم دیگه حرف نمیزنن

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃

من موندم چطوری میخوای هم رو کنی چیو هم رو کنی

ما ب رودر رو میگیم هم رو😁

من جات بودم اصلا تو نمیرفتم دم در خونه اولین جایی ک دختر عممو دیدم یکی میخوابوندم زیر گوشش میگفتم حالا ک گیر افتادی خیلی دلت میخواد تو آدم خوبه میبودی و من آدم بده نه؟ولی متاسفانه تو یه دختر خرابی و من الحمدلله پاک ی تفم مینداختم جلو پاش بر میگشتم رودررو کردن ندهره که

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
حالا اسی اصلا اسم تو رو چرا اوردن اگه این وسطدمسطها بودی بگو یه جواب کوبنده بگیم بگو به عمه ات 

مثلا ک تنها نبودن 

منم اون کارایی ک اینا کردنو کردم 

عمم مثل خنگا باور کرده 

حالا که داری میخونی برای رسیدن بهحاجتم  یهصلوات میفرستی
تو بیشتر بهت میخوره عقاب تیز چنگال باشی تا جوجه رنگی کوشولو😰😅

😂😂😂😂😂نه بخدا کاری به کار کسی ندارم

ولی کسی باهام دربیوفته پدرشو درمیارم😁

پیشنهاد میکنم اگر دوست داشتی فکر کن روش... 

به عمه ات با ارامش و هرچی بدون داد و فریاد، بگو من دخالتی نداشتم و ندارم، خودشون هم دیگه رو انتخاب کردن... چون دایی من آشنا دراومده اتفاقی بوده. وسلام. اگر هم گفت چرا خونه پسره رفتی و... بگو من جایی بدون اطلاع خانواده ام و بزرگترم نمیرم. 

ببین چون فامیل هستید سعی کنید توی روی هم نایستید...بعد بگین هرشخصی تهمت میزنه مسئولیت کار خودش رو داره و به من ارتباط نداره... آرامشت رو حفظ کن چون اگر داد و هوار کنید بدتر کش میاد... 

والا به خدا اصلا جوابات و انگار آماده است یه دوست داشتم شبیه به تو بود یاداون افتادم خدا خیرت بده&nb ...

😂😂😂دیگه دارید شرمندم میکنید بخدا انتظار نداشتم اینقد ریپلای بشم😁