2777
2789
عنوان

دوستان شده اینقدر از زندگی زده بشی که هیچی خوشحالتون نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 32 پست
طلاهامو گرفتم ماشین زیر پامون فروخت ماشین سنگین خرید داد دست خواهر زاده ش خودمون حسابی تو قرض افتادی ...

منم هی میگم لابد ادم بدی هستم که دارم تاوان میدم.هی زندگیمو رفتارامو شخم میزنم

بعضی دردها مثل چایی میمونن.شاید سرد بشن ولی تلخ باقی میمونن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به نظرم بیماری های روان خیلی زیاد شده توی جامعه.چرا نمیپذیریم روحمون هم ممکنه مریض شه.اصل ...

ازبس مشکلات زیاد شده بخدا همه مثل همیم

دخترلر💗دخترم نفسم💃پسرام زندگیم🕺

من به نظرم بیماری های روان خیلی زیاد شده توی جامعه.چرا نمیپذیریم روحمون هم ممکنه مریض شه.اصل ...

موافقم ولی خیلی کم پیش میاد 

کسی دنبالشو بگیره 

من واقعا نیاز دارم 

ولی امکانش نیست 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
شوهربددهن باید مث خودش باش رفتار کرد.نبایدبسوزی بسازی.چرا اینجوری شده رابطتون؟

خوب تهش چی؟اون فحش بده تو فحش بدی.مگه میشه وسط جهنم موند

منم هی میگم لابد ادم بدی هستم که دارم تاوان میدم.هی زندگیمو رفتارامو شخم میزنم

اون انتظار زیادی از ملکه خونش داره.بعضی ادما خیلی خودخواهن.بمیرم برای اون حس و حالت

دلم برای کردا تنگ شده.هم اتاقی هم کلاسی همه کرد بودن

ایجان 

یه شوهر کرد گیر بیار بیا پیشمون 😀

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
ایجان  یه شوهر کرد گیر بیار بیا پیشمون 😀

البته ببخشید اگه مجردی

موافقم ولی خیلی کم پیش میاد  کسی دنبالشو بگیره  من واقعا نیاز دارم  ولی امکانش نیس ...

امکانش که هست.هزینه مشاوره خوب و روانکاو فقط خیلی خیلی زیاده.توی تهران دیگه از نیم ساعت دویست تومن.ولی روانپزشک باز چهار تا دارو میده یکم تعادل شیمیایی مغز میاد سر جاش.من شوهرم خیلی در برابر روانکاو و روانپزشک گارد میگیره.ولی دیگه واقعا تصمیم دارم برم 

خوب تهش چی؟اون فحش بده تو فحش بدی.مگه میشه وسط جهنم موند

نه ولی باید یه روزی بفهمه بدباشه بد میبینه.چرا باید خم شد زیر بی مهری یه سری مردا.یا زنگی زنگ یا رومی روم

اون انتظار زیادی از ملکه خونش داره.بعضی ادما خیلی خودخواهن.بمیرم برای اون حس و حالت

دور از جونت عزیزم.خیلی داغونم.جلوی همه فیلم بازی میکنم که کسی ناراحت نباشه.اما امان از شب و تنهایی...باورت نمیشه چقدر خسته ام و به خواب نیاز دارم ولی یک هفته بیشتره درست نخوابیدم از فکر و غصه

نه ولی باید یه روزی بفهمه بدباشه بد میبینه.چرا باید خم شد زیر بی مهری یه سری مردا.یا زنگی زنگ یا روم ...

اره خوب.واسه همین منم اینبار زدم به سیم اخر...

دور از جونت عزیزم.خیلی داغونم.جلوی همه فیلم بازی میکنم که کسی ناراحت نباشه.اما امان از شب و تنهایی.. ...

ایشالا میگذره این روزای غم و غصه.