اگر اره پودر کیدی لاکت رو با ابمیوه مخلوط کن روزی یکبار بده بخوره...اب هویج وسیب مخلوط کن بخوره...کته شوید با سینه ی مرغ خیلی نرم کن بده بخوره..کته هویج هم برای اسهال خیلی خوبه..البته اگر کته بهش میدی و گرنه که ۲ مورد اول کفایت میکنه...این دستور پزشک دخترم بود زمانی که اسهال ویروسی گرفته بود
خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیر خشک شبا میخوره قبل از خواب پدی لاکت نوشته براش
شیر خشک ببلاک ال اف براش بگیر ،،،مخصوص اسهالی ها هست بدون لاکتوز،،،،دختر من از نه ماهگی که اولین اسهال دندونش رو گرفت تا الان که دو سالشه اسهال شدنی شیر خشک رو عوض میکنم و ببلاک ال اف براش میگیرم البته تجویز دکتر متخصصش بود
پدی لاکت یا یه چیزی تو این مایه ها قطرش رو دکتر براش نوشته اون رو میدم
اره اونم خوبه...کلا خوبی پدی لاکت اینه که سیستم گوارشی رو تنطیم میکنه ولی شما باید ببینی بچت چرا اسهال شده..اگر ویروس گوارشی باشه با پدی لاکت خوب نمیشه باید دارویی بخوره که اون ویروس کنده بشه وخارج بشه از بدن
آبمیوه نمیخوره شنیدم سیب زمینی پخته خوبه ماست هم هست ولی میترسم بهش بدم معدش اذیت بشه
ماست پروبیوتیک بهش بده ..کته ماست هم خوبه راستی...سیب زمینی شکم رو سفت میکنه بازم میگم باید علت اسهال رو بدونی و الا دنیایی چیز بهش بدی شاید یه دوره اسهالش خوب بشه ولی دوباره اسهال میشه...