2777
2789

من دارم 1سالشه عشقمه دنیامه😘😘😘22ساال ازش بزرگترم😄😄عاشقشم

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏

چرا من یکی دارم جونمون به هم بستس خیلی هوای همو داشتیم باایکنه ازمن چهارسال کوچیکتربود ولی همیشه پشتم حتی موقعی که ازچیزی خبرنداشت مامانم ازش سوال میکرد درمورد من جوری رفتار میکرد خوددم باورم میشد قربونش بشم الهی

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم و ازشون دل خوش هم ندارم ... از محدوده زندگیم حذفشون کردم و خلاااااصصصصص

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
وااای نگوووو ب خدا انقد ناراحتم ک‌خواهر ندارم جای خالیش خیلی برام احساس میشه خیلی تنهام😢

به خواهرم گفتم باردارم به کسی نگو اونقدر دخترپسر میکنن عصبی میشم خودش هرروز زنگ میزنه خواب دختر دیدم حسم میگه پسره جلوی شوهرمم سوتی داد اعتماد شوهرم نسبت به من کمتر شدکاش نمیگفتم همون غریبه باشیم بهتره 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

من ندارم حسرتشو دارم😔

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

وقتی میرم پیششون دو سه ماهی یه بار ناراحتم میکنن با کاراشون حرکاتشون تابلویه که دارن حسادت میکنن

یکی دیگش که اصلا واقعا ارزش حرف زدن نداره از بدجنسی

خدایا به تو توکل میکنم کمکم کن................................
مثلا یکی از خواهراشون که وضع مالیش بهتره حسودی میکنن  به هر نحوه ای دنبال شوهرش حرف در میارن.. ...

حسودی کنن حرف بزنن ، بگن تا بترکن 

تو را که حساب پاک است ار محاسبه چه باک است 

البته حق بهت میدم دلت بگیره که