2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد

472 بازدید | 43 پست

😔😔😔حالم حیلی بده ...۶ ماهه نامزدمو ندیدم تهرانه بخاطر راه دورش و این کرونا نشد همو ببینیم الان قرار بود بیاد  پولی ک قرار بود باهاش بیاد پیش من رو میخواد بده ب مامانش....مامانشو ب من نرجیح داد گفت مامانم واجبتره خرجی نداره باید بهش بدم...خیلی بهم برخورد من ۶ ماهه شبو روز دلتنگشم...عصبانی شد گفت نمیامممم..................هیییی خدااااا...من چیزی بهش نگفتم فقط گفتم وقتی پول نداریم چرا قول الکی ب مامانت دادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخودخواهي

چرا نامزدي شو باهات به هم نميزنه

اصلا مناسب هم نيستيد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ولش کن بابا تو اصلا نگو دلم تنگ شده فکر خودت و عشق و حالت باش ببینه عین خیالت نیست دیگه اونه که ولت نمیکگه دیقه ای بار دل تنگت میشه

گیشدیری دیرین ماااشالاا🥳ماااشالا آی ماشالااا💃💃💃
ولش یا خودش میاد یا نامش

اره میخوام باهاش قهر کنم دیگ جوابش  نمیدم ..خیلی بد کردم خیلی رک و پوست کنده مادرشو ب من ترجیح داد....خب مامانش اومده خونه داداشش با دست خالی و ب نامزدم گفته پول تو جیبی بده ندارم...خب نمیوووومد الان موقعه تفریح کردنته تو این اوضاع

خدای من مامانم هیچی نداشته باشه وگشنه باشه ترجیح میدم پولو فعلا بدم به اون شاید خیلی واجبه بعد میشه نامزدمو چن وقت دیر تر ببینم‌ دیگ مجبوره گناه داره

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

بنظرم حق با توئه چون6ماهه ک ترو ندیده و دلتنگی

بعدشم میتونست عذرخواهی کنه بگه خیلی دلم میخواد ببینمت ولی مامانم دستش تنگ بود نمیتونستم ببینم اینجوریه قول میدم سریعا پول جور کنم و بیام

رفتار صحیح این بود

محکوم