2777
2789
عنوان

کسایی ک بینیتونو عمل کردید خیلی ضروریه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 28 پست
خوب شستو شو نمیدی واسه اونه طاق باز بخواب تا ورمت زودتر بره

سرم شستشو میکشم تو سرنگ و با فشار تو هر کدوم از سوراخای بینیم خالی میکنم.واسه هر کدوم هفت هشت بار.چجوری باید شستشو بدم؟

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرم شستشو میکشم تو سرنگ و با فشار تو هر کدوم از سوراخای بینیم خالی میکنم.واسه هر کدوم هفت هشت بار.چج ...

فقط مستقیم نباید بزنی چپ راست که همه جاش بخوره محکم بزن که خون مردگی ها بیاد بیرون نترس هر سه ساعت بشورش خوابیدنتم مهمه در کل تا یه ماه این گرفتگیا هست نگران نباش 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
مرسی عزیزم.چند ماهم طول بکشه مهم نیست.فقط درست شه

درست میشه بعد ۶ ماهم بینیت از روز اول خیلی تغییر میکنه خوشگل میشه من وقتی گچ بینیو ورداش گریه کردم گفتم چرا انقد زشت شده چون همه میگفتن بینیت مورد ندارع ترس اینو داشنم مسخرم کنن الان جوریع ک همه میگن وای چه فیست باکلاس شده ادرس دکترتو بده فلان..

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

باید از محلول شستشویی که میده وقطره استفاده کنی دلیلشم خونای خشک شده توی راه بینیه یکم زمان میبره سعی کن نخندی پره های بینی باز میشه خدایی نکرده یا زیر سرت حتما دوتا بالش بزار سرتو زیاد خم نکن 

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

سلام وقت بخیر

شرمنده مزاحم شدم تاپیک قبلی درباره حجاب قفل شده نتونستم جواب بدم 

فرمودید کجای دنیا حجاب اجباریه جز ایران؟

جواب 

ظاهراً اشتباه برداشت کردید 

اولا من درباره امور اجتماعی به طور کلی گفتم نه خصوص حجاب 

ثانیا من درباره اصل پوشش گفتم نه حجاب اسلامی همه کشورها درباره نوع پوشش تو بعضی از اماکن حد و حدودی گذاشتند که اندازه دامن فلان قدر کمتر نباشه اندازه آستین فلان باشه و … یک نمونه واضح اون فرانسه درباره منع حجاب اسلامی خب این هم نوعی پوششه دیگه 

این نمونه ها و نمونه های دیگه نشون می ده به طور کلی اصل پوشش یک امر اجتماعیه و تابع قوانین هر کشوریه که این قوانین تحت تاثیر اموری قرار داره یا دین یا عرف یا… و رعایت قوانین هم اختیاری نیست

از اینکه مزاحم وقت شما شدم تو اینجا پوزش می طلبم

امیدوارم جسارت تلقی نشه

در پاسخ به یکی از دوستان تاپیک قبلی گفتید با عدل خدا نمی سازه که برای یک خال مو عذاب کنه

جواب 

اگه عذاب الهی مثل مجازات های قانونی بود که صرفاً توافق کشورهاست برای ضمانت اجرایی حق با شما بود ولی عذاب های الهی از نوع پیامد های عمله مثل سوختگی در صورت تماس با آتش که از پیامد های تماس با آتش هست و یک امر قهریه بنابراین اگه بچه ای با دست زدن به آتش به سوزه از بی عدالتی و ظلم والدین نیست توبه یا بعضی از اعمال خیر انسان مثل اون اقدامات بعد از سوختگیه که باعث می شه شخص از سوختگی راحت بشه 

بنابراین عذاب الهی هیچ منافاتی با عدل خدا نخواهد داشت

باز هم بابت مزاحمت پوزش می طلبم

سلام وقت بخیر شرمنده مزاحم شدم تاپیک قبلی درباره حجاب قفل شده نتونستم جواب بدم  فرمودید کجای ...

سلام.وقت شما هم بخیر.شما درست میگید تو هر کشوری حدودی برا پوشش هست.مطمعنا هیچ جای دنیا مردم لخت مادرزاد نمیگردن.حتی اگه هیچ قانونی هم نباشه اون شرم ذاتی آدمیزاد هم مانع این میشه ادم بدون لباس یا با لباس نامناسب بگرده.ولی در مورد ایران خیلی فرق میکنه.من خودم حتی اگه حجاب آزاد بشه هم هیچ وقت روسریمو برنمیدارم ولی بقیه هم حق انتخاب دارن همین اجبار ها خودش کم بی تاثیر نیست ک خیلیا از دین بیزار شدن.

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
در پاسخ به یکی از دوستان تاپیک قبلی گفتید با عدل خدا نمی سازه که برای یک خال مو عذاب کنه جواب&nb ...

در این موردم من فقط ب عقل خودم و رابطه خودم با خدا اکتفا میکنم.من هنوزم میگم خدای من خیلی مهربون تر ازین  حرفاست.من میخوام با خدا دوست باشم و دوسش داشته باشم نه اینکه همش ازش بترسم. من ب محبت خدا خیلی بیشتر از خشم و عذابش اعتقاد دارم.خدایی ک میبخشه.خدایی ک حتی گناهکار ترین بنده هاشم دوس داره ک راه برگشت ک همون توبه هست براشون گذاشته.

ب نظرت دل بستن ب خدایی ک مهربونه راحت تر و لذت بخش تره یا خدایی ک ب خاطر چیزای کوچیک عذاب نازل میکنه؟ 

من خدا رو اینجوری قبول دارم و دوسش دارم

خیلی ازین روایت و احادیث ک ما میشنویم تحریف شده و جعلی هست بعضی جاها ادم باید ب عقلش رجوع کنه.

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
سلام.وقت شما هم بخیر.شما درست میگید تو هر کشوری حدودی برا پوشش هست.مطمعنا هیچ جای دنیا مردم لخت مادر ...

تو بعضی از کشورها قانون های رو برای محدوده پوشش معین کردند که نشون می ده همه افرادش خیلی هم اشتیاق به رعایتش ندارند 

البته که بعضی از رفتارهای غلط و غیر اسلامی هم تو حیطه حجاب و هم تو حیطه سیاست (اختلاس ها، بی عدالتی ها و…) خیلی روی دین و حجاب مردم اثر بدی گذاشته در مجموع با شما موافقم ولی معتقدم اگه حجاب درست برای جامعه معرفی بشه مردم هم بیشتر باهاش راه میان

در این موردم من فقط ب عقل خودم و رابطه خودم با خدا اکتفا میکنم.من هنوزم میگم خدای من خیلی مهربون تر ...

البته این فرمایش شما مضمون بعضی از روایات هم هست که بهترین عبادات عبادت محبین هست و…

ولی در عین حال عذاب و جهنم در کنار بهشت و پاداش وجود داره و خیلی هم معقول و منطقیه اگه عذابی نیست پس تکلیف چرا؟ واجب چرا؟ خب همه چیز مستحب می بود دیگه تکلیف وجوب و حرمت از اساس لغو بی معنا می شد از یک طرف بگه حتما باید انجام بدی از یک طرف هم اگه انجام نشه هیچ اتفاقی نیفته 

البته همه اینها برای کمال خود انسانه و اگه ترک بشه ضرر به خود انسان می رسه این ضرر به انسان تو دنیا مثلاً افسردگیه تو آخرت آتش در درون (افسردگی هم نوعی آتش و عذاب روحیه) 

پس در عین حالی که خداوند بخشنده و مهربانه همون‌طور که خودتون هم فرمودید عمل نکردن به دستوراتش پیامدهایی داره که اون پیامد ها قهریه وقتی می فرماید فلان چیز حرامه دقیقاً مثل مادریه که می گه به بخاری دست نزن می سوزی بعد از دست زدن سریع میاد سراغت تا مرحم بگذاره و سریع قبل از احساس سوختگی جای سوختگی خوب بشه و دی حس نکنی ولی گاهی بچه فرار می کنه از مادر نمیاد تا مادر مرحم رو زخمش بگذاره و همین فرارش باعث سوختگی و… می شه

خدا هم همینطوره سریع سراغ ما میاد اگه ازش فرار نکنیم مرحم می گذاره و اصلا چیزی حس نمی کنیم و شتر دیدی ندیدی اما اگه قرار کنیم … او خلاف نکرده ما ضرر می بینیم 

بنابراین هیچ چیز خلاف عقل و منطقی نیست هرچند بعضی ها بد بما رسوندن 

به قول حضرت آیت الله جوادی آملی ما اصلا جهنم غیر منقول (مثل یک اتاق) نداریم خود شخص گناه کار تبدیل به جهنم می شه

کتاب معاد در قرآن آیت الله جوادی آملی و کتاب های اعتقادی تو این زمینه مطالعه کنی خیلی کمک کننده است 

البته معاد در قرآن شاید کمی سنگین باشه 

شب خوش

در این موردم من فقط ب عقل خودم و رابطه خودم با خدا اکتفا میکنم.من هنوزم میگم خدای من خیلی مهربون تر ...

البته این فرمایش شما مضمون بعضی از روایات هم هست که بهترین عبادات عبادت محبین هست و…

ولی در عین حال عذاب و جهنم در کنار بهشت و پاداش وجود داره و خیلی هم معقول و منطقیه اگه عذابی نیست پس تکلیف چرا؟ واجب چرا؟ خب همه چیز مستحب می بود دیگه تکلیف وجوب و حرمت از اساس لغو بی معنا می شد از یک طرف بگه حتما باید انجام بدی از یک طرف هم اگه انجام نشه هیچ اتفاقی نیفته 

توضیحش اینه 

همه حلال و حروم ها برای کمال خود انسانه و اگه ترک بشه ضرر به خود انسان می رسه این ضرر به انسان تو دنیا مثلاً افسردگیه تو آخرت آتش در درون (افسردگی هم نوعی آتش و عذاب روحیه) 

پس در عین حالی که خداوند بخشنده و مهربانه (همون‌طور که خودتون هم فرمودید) عمل نکردن به دستوراتش پیامدهایی داره که اون پیامد ها قهری هست یعنی اعتباری نیست وقتی می فرماید فلان چیز حرامه دقیقاً مثل مادریه که می گه به بخاری دست نزن می سوزی بعد از دست زدن سریع میاد سراغت تا مرحم بگذاره و سریع قبل از احساس سوختگی جای سوختگی خوب بشه و چیزی حس نکنی ولی گاهی بچه فرار می کنه از مادر نمیاد تا مادر مرحم رو زخمش بگذاره و همین فرارش باعث سوختگی و… می شه مادر مهربونه در هر صورت اون بچه است که هم خطا می کنه به بخاری دست می زنه و می سوزه و هم از مادر فرار می کنه و…

خدا هم همینطوره می گه این حرامه مثل بخاریه دست بزنی می سوزی بعد از اینکه مرتکب شدیم سریع سراغ ما میاد اگه ازش فرار نکنیم مرحم می گذاره و اصلا چیزی حس نمی کنیم و شتر دیدی ندیدی اما اگه فرار کنیم … بعضی ها مثل فرعون همیشه فرار می کنند هیچ وقت پیشش نمیان هرچند خدا دوست داره حتی فرعون هم فرار نکنه به سراغش رفت حتی با موسی ولی… بعضی ها بعد از عمری فرار بالاخره می‌ایستند تا خدا مرحمش رو بگذاره پس او همیشه مهربانه 

بنابراین هیچ چیز خلاف عقل و منطقی نیست هرچند بعضی ها بد بما رسوندن 

به قول حضرت آیت الله جوادی آملی ما اصلا جهنم غیر منقول (مثل یک اتاق پر از آتش و ابزار عذاب و…) نداریم خود شخص گناه کار تبدیل به جهنم می شه دقیقاً مثل انسان افسرده اون هم نوعی جهنمه اینطور نیست که کسی اون رو عذاب بده عین مثال مادر که گفتم 

به این تو اصطلاح اعتقادی می گن تجسم اعمال

کتاب معاد در قرآن آیت الله جوادی آملی و کتاب های اعتقادی تو این زمینه مطالعه کنی خیلی کمک کننده است 

البته معاد در قرآن شاید کمی سنگین باشه 

شب خوش