2777
2789

باهاش سر بی حرمتی خواهرشوهر و مادر شوهرم درددل کردم..باهام همدردی کرد و غصه منو خورد ولی الان دو دیتی زیرشونو داره دایم باهاشون تو رفت و آمده در صورتیکه تا چند وقت پیش تا زنگش نمیزدن نمی اومد خونه پدرشوهرم..یه خودشیرینی  هایی میکنه ه نگوو..من قبلا روابطم عالی بود با خانواده شوهرمنثه دختر و خواهر ولی سر بی حرمتی خواهرشوهرم روابطم الان خیلییی کم شده..الان جای منو جاریم عوض شده...

خلاصه باجاری جماعت درددل نکنید هرچند خودمم جاری ام

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من صدای اون یکی جاریمو در حال غیبت ضبط کرد پخش کرد

شهلا باجی ها منو تا پیک های باحال تگ کنید لطفاااا😭🥰          سر جدددددتون لایک نکنید نظر بدید نظر دوست ای عم وری وری خانم خونه 😁😁😁     چهارمین کاربریمه نترکون چیز جان‌گل جان
البته اسمش دردودل نیس غیبت🤣 ولی درسته بایداحتیاط میکردین

نه خدایی غیبتم نبود گفتم بهش به نظرت چرا این رفتارو کرد یه ذره درمورد جریان حرف زدیم باهم و بهش گفتم میخام روابطمو کم کنم اونم گفت آره درسته حالا خودش شده عروس خوب خانواده

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

من جاریم دخترخالمه درحداینکه مثلامادرشوهرچی گفت واینا غیــــــــبت😂

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨