2777
2789
عنوان

رابطه من و مادرم

210 بازدید | 6 پست

سلام خانومای گل

اگه تاپیک قبلی منو خونده باشین میدونین که مشکلم با مادرم چیه و چه اتفاقاتی افتاده. حالا که دارم اینو مینویسم واسه خاطر اینه که از لحاظ مالی مشکل پیدا کردیم و نمیتونم هزینه مشاوره بدم واسه همین هم از شما کمک میخوام. از اون اتفاقایی که افتاد و کارهایی که مادرم انجام داد حدود 2 ماه میگذره و هنوز خبری نشده. ولی مامانم تو این مدت حتی حاظر نشده حتی یکبار هم با من صحبت بکنه یا آرومم کنه. من هر شب دارم کابوس کارایی که کرده رو میبینم. هر وقت میره بیرون مدام استرس میگیرم که نکنه باز داره اون کارا رو تکرار میکنه و ضربان قلبم میره بالا. سر کوچکترین چیزی باهاش حرفم میشه. و بعد دعوامون اون به هیچ وجه نمیاد پیشم که باهام صحبت کنه. من واقعن ازش متنفر شده بودم و اینو بارها بهش گفتم. حالا تنها حسی که نسبت بهش دارم دلسوزیه و انزجار. مادر دوستم تقريبن هر شب بهم پیام میده و حالمو میپرسه و باهام صحبت میکنه. ولی اون هیچی. حتی صبح ها هم که میره پیاده روی منو صدا نمیزنه و میگه میخواد تنها بره و اینجوری آرامش بیشتری داره. من هم بعد اون باهاش خیلی کمتر از قبل صحبت کردم و بهش گفتم حالا کهاینقدر تو این دوساعت اینقدر بدون من بهت خوش میگذره و آرامش داری منهم کلی از دوساعتها بهت میدم. دیگه خیلی باهاش سر سنگین شدم و به ندرت باهاش صحبت میکنم. اینهم بگم یک برادر از خود راضی عوضی بزرگتر هم دارم که هیچ غلطی نمیکنه ولی فکر میکنه الان آقا بالاسر ما ست. برادرم خیلی با مادرم بد صحبت میکنه و روش دست بلند میکنه. حتی یکبار جلوی یکی از فامیلای نزدیکم ن سر یک چیز خیلی کوچیک باهاش دعواش شد و تبر رو گرفت و باهاش تهدیدش کرد! نه درس میخونه نه پی کار میگرده و فقط پی تفریح میره. مادرم هم اصلن سیاست نداره و همیشه جلوش کوتاه میاد. زندگیم شده پر از جدال و کشمکش. هر روز جنگ اعصاب داریم. دلم میخواد رابطم با مادرم بهتر بشه دلم میخواد دیگه اینقدر ازش متنفر نباشم حتی سعی هم کردم و اومدم یه مدت کلی باهاش گرم گرفتم و براش جملات محبت آمیز می‌فرستادم و هواش رو داشتم ولی هیچ چیزی از جانب اون ندیدم. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. این اواخر دیدم تو واتساب استوری های یک مرد غریبه واسش بالا میاد که همیشه توش پر حرفای عاشقانس. شمارش رو حذف کردم و از همه جا بلاک کردم ولی دیدم بعد دو روز دوباره شمارش اومده و آنبلاک شده. وقتی بهش گفتم این کیه گفت که اصلن حتی اسمشو نمیدونه و فقط برای سفارش غذا بهش زنگ میزنه. در صورتی که توی هیستوری گوشیش اصلن تماسی به این مرد نبود. و توی بیوی اینستاش زده دانشجوی مکانیک. پسره حدود 16 سال از مادرم کوچکتره. مادرم قسم خورد و کلی خودش رو زد که بگه همچین چیزی درست نیست و من دارم بهش تهمت میزنم. منم به خدا دارم دیوانه میشم و بعد اونهمه باری که دروغ گفت و کلی جریان پیش اومد مدام کلی داستان توی ذهنم میاد که نکنه وقتی اینهمه مدت تنها می‌رفته پیاده روی در اصل خبری بوده باشه و شب ها کابوس این هارو میبینم. ازتون خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره راهنماییم بکنید که چیکار کنم 

دیگه نسبت بهش کوچکترین اعتمادی ندارم و وقتی هم بهش اینارو میگم میگه اصلن برام مهم نیست و یا میگه من همینیم که هستم. میگه اتفاقاتی که افتاد همه تو گذشته بود و دیگه تکرار نمیشه ولی من بعد اونهمه کاری کرد و دروغایی که گفت نه باورش میکنم و نه بهش اعتماد دارم. 

میره تو اینترنت سرچ میکنه دلنوشته برای پنجشنبه و غم عزیز از دست رفته که بزاره استوری و یا بزاره پروفایل تا نمایش بده ولی تا حالا یکبار هم نرفته بزنه یه مطلب مشاوره ای از اینترنت بگیره که خانوادمون رو درست کنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزِ من کسی که تا این سن چنین کاری کرده درست بشو نیست گلم،میدونم چه حسی داری مادرته قلبت به درد میاد....ولی بیخیال شو و به خودت و زندگیت برس. من نمیدونم شما چند سالتونه و دانشگاه خوندین یا نه...ولی دانشگاه رفتن و سرگرم شدن با زندگی خودتون بهترین راهه

تاپیک قبلی رو خوندم فهمیدم هم سن و سال خودمی،فعلا تمرکز و حواستو بزار روی کنکورت. چون اگر اینجوری نباشه بخودت آسیب میرسونی. الان فقط حواست رو بزار روی درست لطفا ... آخه اینجوری که معلومه فکر نکنم شرایط پشت کنکور موندن رو هم داشته باشی و کم کم دلسرد میشی و معلوم نیست چی بشه😕😕😕