2777
2789

سلام مامانا،من بارداری اولمه،ولی حاملگیمونمیتونم باور کنم،استرس دارم،ترس ازدست دادنشو،نکنه ففلان بشه،بیساربشه،شما چجوری بودین واز کی بچتونو باورکردین؟واسترستون رفع شد؟

به قدری این معجزه بزرگه که خودمولایقش نمیدونم

از امام زمان عج میخوام واسه همه دعا کنه،باردارا به سلامت فارغ بشن،منتظرا به زودی مادربشن ان شاءالله

بچه ها سه شیره وسویق گندم وجو بخورید حتما،قبل وبعدبارداری

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بچه اولم به دنیا اومده بود هم همش فکر میکردم دور از جونش میمیره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

لکه بینیت شاید کیست هماتوم باشه شیاف پروژسترون میزنی؟من ۲۶ هفته هنوز باورم نیست

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
الان که نزدیک زایمانمه😐

تجربه ی اولتونه؟

شماهم اولاش مثل من بودین؟

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
من که بچه اولم به دنیا اومده بود هم همش فکر میکردم دور از جونش میمیره

ای جانم

منم همش فکرای چرتو پرت میادسرم