2777
2789
ارایشگره یه چیزی زدولی بازم یکم سبزبودمن امبره زدم یه تیکه اش اونم اخرموهام سبزبودزیاددیده نمیشدبعدم ...

باشه مرسی بدبخت شم که😭😭😭😭

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا رفتم آرایشگر گفت بخاطره کرونا میگم چیکار کنی خودت تو خونه بزار که الان گند زدم😣

خب اکی پس باید با دکلره اینو درست کرد ک شما فکرنکنم بتونی...اون کاریو ک دوستمون گفتن از دکلره و شامپو و اب استفاده کن در حد کمتر از ۱۰دیقه ماساژ بده و بشور و نرم کننده بزن...و الان شماره رنگاتو بمن بگو و یه عکسم از پایه دکلرت برام بفرست

خب اکی پس باید با دکلره اینو درست کرد ک شما فکرنکنم بتونی...اون کاریو ک دوستمون گفتن از دکلره و شامپ ...

آرایشگری شما عزیزممم؟؟؟ دارم دیووونه میشم😭

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
جدی میگی عزیزم؟؟؟

من یبار موهای مامانمو سبز کردم عین برگ درخت عین چمن شده بود میرفتیم مسافرت شمال با جنگل همرنگ شده بود 😂

هفته بعدش عروسی داشتیم یه قهوه ای زد خودش رو موهاش چندبار هم شست زیتونی شد خیلی خوشگل شد 

مث انشرلی که رنگ کرده بود😂

😂😂😂😂

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋