ترگل_خانومی مدیر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1636 عنوان دکترهای عزیز، بیاین تفسیر غربالگری اول | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 33 پست خانوما بیاینامروز سونو داشتم آزمایش خون هم دادم جواب اون شنبه اماده میشه خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗 1399/04/04 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahaخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 677 عزیزم ب سلامتی دنیا بیادمنو یاد خودم انداختی چقدر زود گذشت الان دخترم ۲۴ روزشه خدایا نمیگویم دستم را بگیر...عمری ست گرفته ای مبادا رها کنی....
مستند عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 سلام میگم میشه تو سونو ۵ ماهگی یا همون غربالگری دوم جنسیت جنین معلوم نشه؟؟ تا حالا واستون اتفاق افتاده؟ اگه کسی جواب بده ممنون میشم ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 همه چیز خوبه خداروشکر 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
rahaخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 677 تا حالا وایتون اتفاق افتاده اگه کسی جواب بده ممنون میشم واسه من پیش ی دکتر عالیی رفته بودم همون ۱۲ هفته جنسیت رو گفت ب همه درست میگه خدایا نمیگویم دستم را بگیر...عمری ست گرفته ای مبادا رها کنی....
ترگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1636 توی این غربالگری اول جنسیت بچه رو نتونستن تشخیص بدن استارتر جان؟ چرا گفت پسره خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
مامانــjananــshahan عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3432 تا حالا وایتون اتفاق افتاده اگه کسی جواب بده ممنون میشم کم پیش میاد خیلی کم.. برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
banoazar عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 3295 سونو که خوبه همش انشالله به سلامتی زایمان کنی با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
ترگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1636 ممنونم عزیزان ایشالله حال دلتون خوب خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
مستند عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 اخه خواهرم رفته سونو غربالگری دوم گفت جنسیتش معلوم نشده فک کردم داره دروغ میگه نمی خواد به کسی بگی گفتم ببینم برای شما هم اتفاق افتاده ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
مستند عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 1551 گفت که دستش گذاشته وسط پاش معلوم نشده ⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
ويتامين_سي عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3727 ممنونم عزیزان ایشالله حال دلتون خوب سلام عزیزمشما ساری هستید؟دکترتون زهرا رحمانی هستن؟ایشون
ترگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1636 سلام عزیزم شما ساری هستید؟ دکترتون زهرا رحمانی هستن؟ ایشون بعله عزیزمشما از کجا میدونی؟ خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
ويتامين_سي عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3727 بعله عزیزم شما از کجا میدونی؟ از خوندن تاپیک ها پیداتون کردممن بارداری پرخطر دارمشما ازشون راضی بودید؟ بارداری پر خطر تخصصشون هست؟ درسته؟
ويتامين_سي عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3727 بعله عزیزم شما از کجا میدونی؟ به نظرتون تهران برم یا پیش ایشون؟
ترگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1636 از خوندن تاپیک ها پیداتون کردم من بارداری پرخطر دارم شما ازشون راضی بودید؟ بارداری پر خطر ت ... راستش من خیلی ازش راضی هستمخیلیییییی مهربونه و احساسهکارشم تاداونجا که من میدونم خیلی خوبهمن بارداریم. پرخطر نیس واسه همین نمیتونم تو این مورد نظربدم.. ولی ریسک نکن یه دفعه برو یه دکتر خوب توی تهران حالا پرخطر بودنت واسه چیه؟ مشکلت چیه مادر؟ خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗