2777
2789
عنوان

چرا پری نمیشم اخه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست
من کلا تخمدونم کیست سازه تابستون پارسال بود رفتم ازمایش گف پاک پاکی!!! چن مدت بعدش کیستم ترکید عمل ...

اوه اوه نه به مرحله عمل خداروشکر نرسید همون یه سری بود خوب شد با ال دی تو میدونی کلا علت تخمدان پلی کیستیک چیه ؟؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه نه به مرحله عمل خداروشکر نرسید همون یه سری بود خوب شد با ال دی تو میدونی کلا علت تخمدان پلی ...

از هرکی ب یه دلیله! یسریا بخاطر عادات غذایی، یسریا ارثی، یسرا واس بهداشت اینا و و و

اره خب منم خیلی قرص ال دی خوردم ولی اگ رفت ک دلیل بر این نمیشه که دیگه برنگرده!!😣 پیگیرش باش یسر

خودمم فک کنم برگشته کیستم باید باز بخورم

از هرکی ب یه دلیله! یسریا بخاطر عادات غذایی، یسریا ارثی، یسرا واس بهداشت اینا و و و اره خب منم خیلی ...

حتما میرم بعد امتحانم سراغ ش حتما ممنون عزیزمبعد یادم همون دکتر چند سال دیش گفت که اینجور شرایط داری ۲ -۳سال یا بیشتر ممکنه باید صبر کنی تا بچه دار بشی شایدم بیشتر اینارو به توام گفتن؟؟؟؟

نه میخوام برا بارداری اقدام کنم امیدوار بودم کلی هزینه کردم وقت گذاشتم منفی شد ۱۴ شیاف گذاشتم میگم ز ...

اهاا خب ایشالا قسمتتون بشه عزیزم تا الان فرزند نداری؟

حتما میرم بعد امتحانم سراغ ش حتما ممنون عزیزمبعد یادم همون دکتر چند سال دیش گفت که اینجور شرایط داری ...

ارههههه😭😭 منو ترسوند گف هرچی زودتر شوهر کن

تقریبا یک سال گذشته شوهر هم نکردم

سلام، من چند وقتیه سرگیجه و حالت تهوع دارم، یه بدن درد خفیف, زیر دلم درد میکنه و همچنین کمر درد، خیلی هم خسته و بی حوصله شدم، حدود 4 - 5 روزی هم هست که پریودم عقب افتاده. به یه سری بوها مثل بوی حوله هم حساس شدم و حالم رو بد میکنه. بیبی چک و آزمایش خونم منفی بوده و دکتر برام سونو نوشته. دلیل این حالتام چیه؟؟؟ احتمال بارداری همچنان وجود  داره؟ من برای بارداری اقدام نکردم ولی از اونجایی که جلوگیریم طبیعیه خیلی مطمئن نمیشه بود

ارههههه😭😭 منو ترسوند گف هرچی زودتر شوهر کن تقریبا یک سال گذشته شوهر هم نکردم

اا عزیزم حالا من ازدواج کردم ۴ ساله ولی خودم نمیخوام بچه الان اخه ... ولی اونجور گفت ترسیدم 

چند ساالته مگه عزیزم؟