2777
2789
عنوان

💲چطوری بیت کوین جمع کنیم💲

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 32 پست
اشکال شرعی ؟؟ اگه خونده باشید هرکسی که داره ماینینگ‌میکنه درواقع حسابداره خودش استخراج کننده نیست و ...

اینترنت و برق زیاد مصرف میکنه؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
من مطالعه كردم بحث پول برق نيست هر چي گيرت بياد اشكال داره

خوب شد گفتید اشکال شرعیش گردن من نیفته برای اون دوستانی که تازه میخوان شروع کنن و براشون مهمه این موضوع🙏🙏🙏🌹

من خودم شخصا برام‌مهم نیست راهی باشه به خانواده ام آسیب نزنه و بتونم توی خونه درامدی داشته باشم برای اینده بچه هام انجام میدم 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینترنت و برق زیاد مصرف میکنه؟

دیگه دائما باید سیستمت روشن باشه من فقط شب تا صبح خاموش میکنم ،که لب تابم نسوزه😉

نت هم زیاد نه به نظر من یک کلش بازی کنی بیشتر نت مصرف میکنه 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
کیف پولشو میگی دیگه؟ 

ببخشید ...اره عزیزم کیف پولت باید بلاک‌چین باشه از همه معتبر تره

فقط اینکه میگی یکی برداشت میزنه از کیف پولت 

باید ببینی جز خودت کی رمزتو داره...اگه خیلی شک داری یک بلاک‌چین دیگه درست کن و خودت وارد بکن مشخصاتت رو میتونی توی سایت تغییر بدی

اما من شک دارم چون بلاک چین هربار که میخوای واردش بشی به ایمیل خودت یا موبایلت که شماره ایران نمیشه

یک پیام میفرسته بعد از تاییده میتونی وارد کیف پولت بشی

مگر اینکه اونی که داره برداشت میکنه جات رمز ایمیلتو یلد باشه

اما تغییر بده یک بلاکچین جدید بساز و به سایت معرفی کن ازاین به بعد پول اونجا واریز کنه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ببخشید ...اره عزیزم کیف پولت باید بلاک‌چین باشه از همه معتبر تره فقط اینکه میگی یکی برداشت میزنه از ...

ن اول کیف پولم coinomiبود دوروزه بلاک چین ساختم آدرسشو دادم راستی دیدی عکسو من الان چقد بیت کوین دارم؟ 

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
دیگه دائما باید سیستمت روشن باشه من فقط شب تا صبح خاموش میکنم ،که لب تابم نسوزه😉 نت هم زیاد نه به ...

تو ایران بی فایده س

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
اسی میشه یه توضیح بدی که چیه من هیچی نمیدونم راجبش

ببین عزیزم بیت کوین یک ارز دیجیتال هست 

قیمت هر بیت کوین مثل طلا بالا و پایین داره الان یک عدد بیت کوین ۹ هزار دلاره 

شما اگه بخوای این ارز دیجیتال رو استخراج کنی باید از یک نرم افزار خاص استفاده کنی ،معتبرترین نرم افزار استخراج بیت کوین همینی که اول تاپیک نوشتم  وقتی واردش بشی باید سیستمت یا گوشیت هرکدوم که نصب میکنی باهاش این نرم افزار رو همیشه روشن باشه و به اینترنت وصل باشی ...از اونجایی که کامپیوتر یا لب تاب سرعت  cpu بالاتراز گوشی همراه هست بهتره روی اون نصب کنی

خودش شروع میکنه به عدد انداختن لازم‌نیست کار خاصی انجام بدی فقط سیستم روشن باشه و نت وصل همین

درضمن برای خروج این پول حتی به مبلغ پایین احتیاج به کیف پول الکترونیکی داره اونم بهترین کیف پول بلاکچین هست که خودت باید نصب کنی 

هیچ پولی واریز نمیکنی فقط برداشت داری دکتر هلاکویی میگه تا اخر سال ۲۰۲۰ قیمت هر بیت کوین به ۲۵ هزار دلار میرسه و هرچی زودتر شروع کنی زودتر یک بیت کوین میسازی 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

سلام استارتر.میشه به سوالای منم پاسخ بدین.

برا من همسرم هفته ی پیش نصب کرد و هر روز دکمه ی roll رو هفت بار میزنم.رو گوشیم وصله که نتش دائم روشنه.

حالا میخوام بدونم به چه عددی باید برسه تا بشه استخراجش کرد و  بفروشمش به کسایی که میخرن؟

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...