نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
از پریروز مثبت شدم..از شدت بغض و دلتنگی اومدم اینجا
عزیزم ،ادم وقتی مریض میشه دل نازک میشخ،نیاز ب توجه زیادی داره میفهممت ولی بعضی ها اینو درک نمیکنن ک باید زنگ بزنن یعنی نمیدونن،شاید از رو عمد نیست از رو نادونیه😔وقتی اومد شوهرت بگو میدونم ب خاطر روزیمون میری بیرون و ب خاطر زندگیمون ،ولی من یکم از،لحاط روحی نیاز،ب محبت دارم،
(منم میخوام لاغر شم) باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10 وزن شروع 86/150 Kg-->>