2777
2789
عنوان

بازی مجازی و کسب درامد

115404 بازدید | 82 پست

دخترا کیا بازی مجازی میکنن و تونستن ازش درامد داشته باشن ؟؟ اینجا معرفی کنید 

من دوتا بازی رو انجام میدم یکیش ساتوشی میده برای جمع شدن یک بیت کوین نسبت به بازی های دیگه مناسب تر حساب میکنه و واریز داره من برداشت داشتم...bitcoin  blast  زیر مجموعه گیری هم نداره فقط خودت بازی میکنی

بازی بعدی که باید به ۱۰۰ دلار برسی برداشن بزنی که مال من چهارروز طول کشید بهش برسم و برداشت بزنم IdIe bazaar

فکرکنم نسبت به قیمت دلار در ایران خیلی خوب باشه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شرعی یا هرچی نداره؟

نه عزیزم بازی رو دانلود میکنی بعد هر مرحله چه برنده بشی چه نشی باید یک تبلیغ ببینی که درواقع داری پول بازدید اون تبلیغ رو میگیری و چون سایت خارجی هست به دلار پول میده

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
عزیزم دقیقا میگی اسم بازی چیه؟ 

نوشتم هردوتاشو دقیق از روی بازی بزنی گوگل پلی میاره برات من حساب کردم با قیمت دلار ایران الان ۱۰۰ تا میشه دومیلیون تومن 

میتونی نصب کن واقعا خوبه 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

برداشتش چجوریه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
هیچ پولی نمیخوان اولش؟

نه دیگه داری تبلیغ میبینی مثل سایت های کلیکی هست اما یکم سرگرم کننده تر ..من چون برداشت داشتم گفتم شماها بدونید بد نیست یک آب باریکه میاد دستتون

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
برداشتش چجوریه 

برداشت اولی که نوشتم ساتوشی میده برای جمع کردن بیت کوین نمیدونم میدونی یا نه الان هر یک بیت کوین ۹ هزار دلاره...اما ساتوشی که واحد کمتر از بیت کوین هست خوب خیلی قیمتش پایین تره

اون باید حساب coinbase داشته باشی که میتونی ازش جابه جا کنی بعدا مثل کارت به کارت کردن می مونه برای صراف ...اون حسابم میتونی خودت درست کنی کاری نداره

بازی دوم به حساب پی پال میریزه ایران تحریم هست خودت نمیتونی داشته باشی اما به ۱۰۰ دلار رسیدی یا بیشتر اکثر صرافی ها دارن میتونی شماره کارتشون رو بگیری و واریز شد عکسشو نشون بدی و تومن دریافت کنی

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
ممنون عزیزم

خواهش میکنم اگه اینترنت وای فای داری یک راه حل دیگه هم هست که نه بازی لازمه انجام بدی نه کار خاصی فقط به اینترنت وصل میشی و خودش ساتوشی جمع میکنه اگه سیستمت cpu بالا داشته باشه زیر یکسال یک بیت کوین داری که قیمتش نوسان داره اما الان قیمتش ۹ هزار دلاره

💸💸💸کار در منزل💸💸💸💸فقط کافیه سیستمتون رو روشن بزارید تا بیت کوین جمع کنه و به پول تبدیلش کنید😚💰با گوشی وارد بشید برنامه مخصوص اندروید میاد🙂با کامپیوتر وارد بشید برنامه مخصوص کامپیوتر میاد🙂هرچی cpu تون قوی تر باشه بیشتر بیت کوین جمع میکنید😌با کامپیوتر سرعتش خییلی بیشتره🤩دانلود فایل↙️https://get.cryptobrowser.site/9954439

خدایاشکرت 🌹🌹🙏
خواهش میکنم اگه اینترنت وای فای داری یک راه حل دیگه هم هست که نه بازی لازمه انجام بدی نه کار خاصی فق ...

عزیزم من گوشیم‌ایفون هست 

اصلا این بازی ها رو‌نمیاره بالا 

...