سلام دوستای گلم اونایی که نمیدونن قضیه از چه قرار هستش به تاپیک قبلیم سر بزنن:)
خب خانومای خوشگل این تاپیک رسیدگی به خودمون هست یعنی چی یعنی اینکه ما باید برنامه ریزی کنیم و در روز ۱ساعت رو حداقل برای رسیدگی به پوست صورت و مو و ناخنمون بزاریم و اینجا ما ماسکایی رو برای پوست صورت و سر و ناخنمون میزاریم تا مفید باشه و بقیه هم ازش استفاده کنند اینجوری هم خودمون تشویق میشیم هم بقیه😉💋
قبلا یه تایپک زده شد تو خونه چی میپوشین و چطور به خودتون میرسین چندنفر گفتن چون گرمه دامن شلوارک
بعد یکی اومد گفت چقدر شماها بی حیایین خجالت بکشید عین یه پیرزن 90 ساله حرف میزد
اخرش هم تایپک استارتر بدبخت سر هیچی ترکید
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
لطفا بحث نکنید باهم و کسایی که نمیخان شرکت کنن نیان و نظر ندن و توی تاپیک چیزی هم بجز چیزی که ازتون خواسته شده ندید مثلا تو تپیک کتاب خوانی فقط بیاید بگید که من امروز مثلا۵صفحه کتاب خوندم چیز دیگه ای نگید که صفحه الکی بالا نره و اینکه من هرروز ساعت ۱۱تاپیک رو قفل میکنم یعنی هرکسی هرچی میخاد بگه تو تاپیکا باید تا ساعت ۱۱شب بگه و بعدش تاپیک تا ساعت ۷ونیم صبح قفل میمونه بعدشم که تاپیک باز شد نباید چیز اضافه ای بگید😉❤