2821
2789
عنوان

باردارا بیاین

88 بازدید | 16 پست

بعد انومالی چنتا سنوگرافی دیگه مونده؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
یدونه

واقعا😍

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم اومدم ببینم چه خبره انومالی با غربالگری دوم متفاوته

غربالگری دوم اگه اول مشکل داشته باشه میگن انجام بده

یکی فک کنم. البته بستگی ب دکترت و وضعیت خودت هم داره

وااای خوشبحالت نینیت بزودی بدنیا میاد

من غربالگری اولم سونو تنها رفتم که نرمال بود دومی باید حتما برم‌

چرا بری

منم اومدم ببینم چه خبره انومالی با غربالگری دوم متفاوته

عزیزم انومالی همون سونو غرالگری دوم هست. ازمایش غربال دوم هفته 15هست . و سونو انومالی هفته 18تا22

بعدانومالی بستگی دارخ ب وضعیتت گلم من که سه باردیکه بعدش رفتم. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

فکر میکنم حداقل دوتا دیگه باشه.فکر کنم یکی هفته ۲۷ یا ۲۸.یکی هم نزدیکای زایمان.مثلا ۳۴ یا ۳۵ هفته.بستگی به شرایط هر فرد ممکنه متغیر باشه.

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
من غربالگری اولم سونو تنها رفتم که نرمال بود دومی باید حتما برم‌

توکلبر خدا عزیزم. 

منو اینقدر ترسوندن با سونو ان تی و غربال گفتن برو امنیو بده سلفری . ولی نرفتم غربال دومم ندادم.

الان دخترم مثل یک فرشته ناز کوچولو یکماهشه خوابیده 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
میگم لازمه برم ازمایشات غربالگری اول انجام ندادام فقط سونوشو 

اها من انجام دادم سالم بود