2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه این کمد دیواری چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 146 پست
الهی منم س قلو باردار بودم خیلی سخته نگهداریشون  یکی بده مادرت یکی مادرشوهرت یکیم خودت خخخ جنسی ...

عزیزممممم چرا میگین بودم ؟الان نیستن یعنی؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا 🤔 مگه چقدر لباس قراره داشته باشن؟

اخه ما الان یکی داریم یه کمدش پرپر شده سه تا کشو تختش هم که بزرگه پر شده ویترینش هم پره شه تا باشن که خیلی فضا بیشتر میخوان 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
سلام نفس جونم😀😀😀😀خوبی؟دلم برات تنگ شده پیدات نمیکنم🤕تگ نمیشی اصلا. Sarigalinهستم اون کاربریم تع ...

وااااااااااای کجایی توووووووو؟

بدوه بهم یام دادی بعد کاربریت لغو شده اون پیام همین جوری مونده اونجا😂😂

وااای خیلی خوشحال شدم

اخه ما الان یکی داریم یه کمدش پرپر شده سه تا کشو تختش هم که بزرگه پر شده ویترینش هم پره شه تا باشن ک ...

میذاریم کمد خودمون😂😂

وااااااااااای کجایی توووووووو؟ بدوه بهم یام دادی بعد کاربریت لغو شده اون پیام همین جوری مونده اونجا ...

دنبالت بودم پیدات نمیکردم😟سرچ هم میکنم اسمت نمیاد.تگ میکنم نمیاد‌. آره اتفاقا باخودم گفتم الان اون پیامم مونده اون بالا🤕😁 درخواست دادم ولی هنوز بازش نکردن.فداتم.درخواست دادم.قبول کن گمت نکنم.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
شما بارداری دعات مستجابه الان دعا کن منم باردار بشم ممنون میشم 

ایشون دعاش رد خور نداره ها!!!میدونی چرا؟چون الان ۴ نفره😅😅😅😅😅

ایشالله زودی مامان میشی😍😚

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑