2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه میاین بی زحمت 😍

176 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها دوستان خوبید 😘😍 میخواستم ببینم کسی مثل من هست یا نه ؟ از خصوصیاتم میگم ببینم کسی مثل خودم هست یا نه 🤔 یا تا حالا براش راهکاری انجام داده که اخلاقش درست کنه یا نه 🤔 

من ۲۳ سالمه متاهلم تازه دانشگاهم تموم شده معلم پیش دبستانی هم هستم حدودا ۲ ۳ ساله ... فوق العاده زود رنجم مخصوصا تو محیط کار 

زیادی از حد مهربونم و با همه خوبم اصلا نمیتونم خودمو بگیرم یا با همکارا صحبت نکنم ... اما احساس میکنم هر چی بیشتر قاطی بشی و حرف بزنی سوتفاهم بیشتر ایجاد میشه ... گاهی اوقات مدرسه سر میزنم و ثبت نام بچه های جدید رو انجام میدم وقتی حرف میزنیم بعد که میام خونه احساس میکنم یه چیزایی رو نباید میگفتم یا حالا که گفتم نکنه پشتم حرف بزنن یا جور دیگه ای فکر کنن ... نمیدونم الان منظورمو چطور بفهمونم ... در کل آدم فوق العاده حساسی ام اصلا نمیتونم فرق جدی و شوخی یا تیکه و طعنه رو تشخیص بدم ... چون خیلی صاف و ساده ام و همیشه با قلبم جلو میرم احساس میکنم یا ازم سو استفاده میشه یا احمق فرض میشم ‌ کسی مثل من هست 😪 بعد میشینم خود خوری میکنم حرص میخورم ... به خدا هر چی ادم خودشو بگیره به نفعشه و بهتره ... متاسفانه من دوست دارم همه ازم راضی باشن و اون جوری که نیستم فکر نکنن دربارم 😭😭😭 خیلی رفتار و اخلاق بدیه کسی مثل من نیستش ؟ 🤔😪

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

زود کوتاه میام نه نمیتونم بگم و فوق العاده هم حساس و زود رنجم 😭😭😭

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصیات من و داری البته من یکم متوجه طعنه و کنایه میشم قلبم تند تند میزنه ولی جواب طرفو میدم ...۲۵سا ...

ای جانم عزیزم ... مبارکه خوشبخت باشی به سلامتی 😘🤩😍 چه خوب که شما حدااقل اومدی تاپیکم هیچ کس نیومد 😭😭😭 چه جالب با هم همکاریم پس 🤩 نمیشه ترک کرد واقعا این رفتارا رو ؟ 😭

ای جانم عزیزم ... مبارکه خوشبخت باشی به سلامتی 😘🤩😍 چه خوب که شما حدااقل اومدی تاپیکم هیچ کس نیومد ...

فداتشم گلم .. اره برای خودمم جالب بود خیلی .. فقط بایدمحکم باشید زودی یه حرفو به دل نگیریم و ناراحت نشیم

فداتشم گلم .. اره برای خودمم جالب بود خیلی .. فقط بایدمحکم باشید زودی یه حرفو به دل نگیریم و ناراحت ...

اره 😭😭😭😢🙏 ولی خب ترک عادت یه رفتار هم خیلی سخته ... بازم ممنونم ازت گلی خوشحالم که دوست و همکار خوبی مثل شما تو سایت پیدا کردم 

اره واقعا سخته کم کم ولی موفق میشیم 💪💪 قربونت برم عزیزمممم منم خیلی خوشحالم😘

😘😘😍🌹🌺🤩🤩🤩