سلام بچه ها دوستان خوبید 😘😍 میخواستم ببینم کسی مثل من هست یا نه ؟ از خصوصیاتم میگم ببینم کسی مثل خودم هست یا نه 🤔 یا تا حالا براش راهکاری انجام داده که اخلاقش درست کنه یا نه 🤔
من ۲۳ سالمه متاهلم تازه دانشگاهم تموم شده معلم پیش دبستانی هم هستم حدودا ۲ ۳ ساله ... فوق العاده زود رنجم مخصوصا تو محیط کار
زیادی از حد مهربونم و با همه خوبم اصلا نمیتونم خودمو بگیرم یا با همکارا صحبت نکنم ... اما احساس میکنم هر چی بیشتر قاطی بشی و حرف بزنی سوتفاهم بیشتر ایجاد میشه ... گاهی اوقات مدرسه سر میزنم و ثبت نام بچه های جدید رو انجام میدم وقتی حرف میزنیم بعد که میام خونه احساس میکنم یه چیزایی رو نباید میگفتم یا حالا که گفتم نکنه پشتم حرف بزنن یا جور دیگه ای فکر کنن ... نمیدونم الان منظورمو چطور بفهمونم ... در کل آدم فوق العاده حساسی ام اصلا نمیتونم فرق جدی و شوخی یا تیکه و طعنه رو تشخیص بدم ... چون خیلی صاف و ساده ام و همیشه با قلبم جلو میرم احساس میکنم یا ازم سو استفاده میشه یا احمق فرض میشم کسی مثل من هست 😪 بعد میشینم خود خوری میکنم حرص میخورم ... به خدا هر چی ادم خودشو بگیره به نفعشه و بهتره ... متاسفانه من دوست دارم همه ازم راضی باشن و اون جوری که نیستم فکر نکنن دربارم 😭😭😭 خیلی رفتار و اخلاق بدیه کسی مثل من نیستش ؟ 🤔😪