2777
2789

چی هستن؟ چ جوری استفاده میکنین؟ برای پوست چرررررب چه مارکی پیشنهاد میکنین؟

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

فیس واش که باهاش صورتت با آب میشوری

تونر پایه الکل داره و برای پاک کردن عمیق پوست از باز مانده لوازم آرایش و یا شیر پاک کن یا ...

اسکراب یه نوع ماسکه که لایه شاخی پوستت رو کمتر میکنه و با این کار آلودگی ها و سلول های مرده از بین میرن

اسکراب به کرم های لایه بردار میگن

تونر مثل دستمال مرطوب میمونه البته ترکیباتش فرق میکنه و آلودگی های پوست رو پاک میکنه

فیس واش هم که شوینده مخصوص صورته که هم خوب پوست رو پاک میکنه هم میزان چربی پوست رو تنظیم میکنه که آسیب نبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ارایش که داری موقع پاک کردن اول با میسلار واتر پاک میکنی با پنبه بعد که ریمل و پنکیک و اینها پاک شد با فیس واش که میتونه مثل شامپو بچه مایع باشه یا فوم مانند یا کرم مانند صورتتو بشوری،میتونی یا با دست یا با فیس براش(برس پاک کننده صورت)بشوری

بعدش تونر میزنی روی پنبه که مایع هست و میزنی روو صورت منافذ رو میبنده

اسکراب هم که بافتش مثل شکر هست که لایه برداری میکنه میتونی هفته ای دوبار روی پوست تمیز استفاده کنی

همه رو هم سرچ کنی میاره مارک سیگل و سینره خوبن

ببین ارایش که داری موقع پاک کردن اول با میسلار واتر پاک میکنی با پنبه بعد که ریمل و پنکیک و اینها پا ...

ممنوووون😍😍😍

اسکراب به کرم های لایه بردار میگن تونر مثل دستمال مرطوب میمونه البته ترکیباتش فرق میکنه و آلودگی ها ...

ممنونمممم😍😍😍😍😍😍