2777
2789
عنوان

اورولوژیست یا زنان زایمان

68 بازدید | 7 پست

سلام خانوما دکتر زنان به شوهرم گفت که واریکوسل داره و باید عمل شه ماهم رفتیم پیش یخ اورولوژیست و گفت که نه عمل احتاج نیست حالا بنظرتون چیکار کنیم عمل کنیم بهتره یا نه ؟ 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زنان که شوهرتو معاینه نکرده کرده ...اورولوژی ومجاری ادرار مال مرداس

هر دوشون طبق یه سونو گفتن  

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
خب اورولوژیست تخصصی تره خب بهتر میدونه . منم از اسپرم داده شوهرم ولی هنو نبردم پیش دکتر زنان نمیدونم ...

اسپرمو ازمایش میکنن بعد مشکلاتشو میگن مثلا واسه شوهر من فقط تحرکش کمه