الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا می بینم که خیلی از خانمها میگن از خیانت متنفر هستن و مسلما همینطور هست هیچکس خیانت رو دوست نداره اما بنظرم اینو رو براساس ارزش ها میگیم واقعا برام سواله چه کسی خیانت میکنه، همه که متنفرن!!
اینجا می بینم که خیلی از خانمها میگن از خیانت متنفر هستن و مسلما همینطور هست هیچکس خیانت رو دوست ندا ...
کسی خیانت میکنه که خدا رو نمیشناسه وقتی شناخت خیانت نمیکنه...من شوهرم هیچ وقت کوچیکترین خیانت بهم نکرد هر اتفاقی هم بیوفته برام میگه و منم همینطور ....اون قرانی که میذارن سر سفره عقد تو نگاش میکنی میخونی ینی چی ینی تعهد ینی قسم خوردی که تا ابد مال همین اگه اونو قبول کنن خیانت نمیکنن.
همسر عزیزم میدونم هیچ کس یک نظامی را دوست ندارد مگر دشمن به پشت دروازه های شهر برسد...اما من به جای همه دوستت دارم😘👮
بذار یه چیزی خدمتت عرض کنم روی صحبتم با این خانومای بی اعصاب و بی ادبه اره خیانت زیاده اکثر مرد ها هم چشم چرون و خیانت کار شما زنا هستید که با همچین ادمایی رل میزنید یا زن دوم یا صیغه میشید چرا تقصیر رو همش گردن مرد میندازید طرف میدونه مرده متاهله باز باهاش رابطه میزنید اصلا معلوم نیست با خودتون چند چندید