2777
2789
عنوان

چرا بچم چاق نمیشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7916 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آزمایشقندوتیروییدو...دادمسالمبودالانبردمپیشدکترگوارش‌کودکان‌براش‌چندتا‌آزمایش‌خون‌وتست‌عرق‌نوشته‌انجام‌دادیم‌منتظر‌جوابشونم‌ببرم‌پیش‌دکتر‌براش‌پودرنوترینو‌درینک‌‌وروغن‌‌ام‌سی‌تی‌نوشته‌

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
آزمایشو اینا دادین؟؟ چه دکترایی بردین؟

دکتر متخصص کودکان بردم.اونم نه یه دفعه ماهی یه بار میبردمش. آزمایش هم زیاد دادم هیچیش نبود خداروشکر. ولی خب چاق نمیشه.آخرسر دکترش گفت بچه از نظر من سالمه نمیخواد زیاد اینور اونور ببرین بچه رو. منم الان دیگه چند ماهییه نمیبرمش دکتر.  

شما یه بار ببرش دکتر آزمایش و چکاب بنویسه برا بچه تون  خیالتونم راحت شه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
نه ماشالا قدش بلنده براهمین لاغرتر دیده میشه

تو‌رشد‌بچه‌مهم‌قده‌‌چون‌وزن‌ب‌پرخوری‌وکم‌خوری‌ونوع‌ماده‌غذایی‌خیلی‌ربط‌داره

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
تو‌رشد‌بچه‌مهم‌قده‌‌چون‌وزن‌ب‌پرخوری‌وکم‌خوری‌ونوع‌ماده‌غذایی‌خیلی‌ربط‌داره

اینقدر دستو پاهاش لاغر شده که نمیتونم یه پیراهن تنش کنم گردنشم احساس میکنم بلند شده

من مشهدم. ولی دکتر خوب پیدا نمیکنم. یه دکتر شاه فرهت داریم میگن خیلی خوبه به پیشگویی معروفه دوبار بر ...

اصلن هم خوب نیست شاه فرهت منم بردم پسرمو 

سنگ کلیه داشت گفت ببر پیش دکتر دیگه من زیاد سردر نمیارم 😏

اصلن هم خوب نیست شاه فرهت منم بردم پسرمو  سنگ کلیه داشت گفت ببر پیش دکتر دیگه من زیاد سردر نمی ...

منم بهش اعتقادی ندارم. دخترمو برا سرش پرسیدم چرا ۱سانت کم رشد کرده گفت ببر پیشه مغزو اعصاب من نمیدونم