2777
2789
عنوان

آی وی اف چند درصد نتیجه میگیربم

137 بازدید | 12 پست

خواهریا من خودم ذخیره تخمدانم پایینه شوهرم سالمه رفتم کیلینیک اصفهان میگه آی وی اف 30 درصد نتیجه میگیری به نظرتون درست گفته من استرس بدی افتاده به جونم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته و ذخیرت چنده؟ منم ۲روز پیش پانکچرشدم و فردا میرم ببینم چندتا جنین تشکیل شده 

سلام اجی گلم .ریحانه چی کردی چند تا تخمک شدن 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام اجی گلم .ریحانه چی کردی چند تا تخمک شدن 

من همش ۷تا تخمک داشتم عزیزم ....فردا میرم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ...

گفت اگه کیفیتشون پایین باشه انتقال میدیم واست 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
من همش ۷تا تخمک داشتم عزیزم ....فردا میرم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ... گفت اگه کیفیتشون پایین باش ...

ریحانه مگه نگفتی نه تا بودن .چطور شدن هفتا حتما دو تاش کیفیت نداشت .انشالله همشون عالی بلشن .

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
من همش ۷تا تخمک داشتم عزیزم ....فردا میرم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ... گفت اگه کیفیتشون پایین باش ...

گلم چی کار کردی ک هفت تا تخمک داشتی چی خوردی قبل تخمک گیری توروخدا کمکم کن راهنماییم کن

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
ریحانه مگه نگفتی نه تا بودن .چطور شدن هفتا حتما دو تاش کیفیت نداشت .انشالله همشون عالی بلشن .

اره ۲تاشون پوچ بودن بیتربیتا😣انشاالله .....من سپردم به خدا ....هرچی صلاحمه همون بشه انشاالله 

گلم چی کار کردی ک هفت تا تخمک داشتی چی خوردی قبل تخمک گیری توروخدا کمکم کن راهنماییم کن

من خیلی گرمیجات میخوردم ۲ماه بود هرروز عسل و دارچین و زنجبیل میخوردم ....فقط این دوهفته هرروز ژل رویال گرفتم و خوردم ....من تعدادم خیلی کم بود همه بیشتر ۲۰تا تخمک داشتن

اره ۲تاشون پوچ بودن بیتربیتا😣انشاالله .....من سپردم به خدا ....هرچی صلاحمه همون بشه انشاالله 

انشالله عزیزم .برا منم دعا من .درخواست دوستی بهت دادم .از هم خبر داذ شیم