سلام دوستان،یه سال پیش شوهرم بهم خیانت ها کرد که بعد که غرق شده بودو کاراز کار گذشته بود فهمیدم و چون تصمیم به جدایی داشتم افشا کردم و متاسفانه همه فامیل فهمیدن،الان توبه کرده و منو بچمو دوس داره و داره سخت کار میکنه،اما هراز گاهی یه دعوا پیش میارم بابت همین قضیه،مشاورم داریم میریم،اما به نظر شما چطوری غرور شکسته و اعتماد بنفس همسرمو دوباره تو فامیل برگردونم،آبروی خودم،شوهرم ،زندگیم دوباره قابل برگشته؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پلای پشت سرتو خراب کردی متاسفانه چیزای منفی تو ذهن همه میمونه.وای مهم خودتی که بخشیدیش و راضیی مردم همیشه یه چیز میگن.میتونی بگگی سو تفاهم بود اشتباه کرده بودم ... البته اگه شوهرت قابل اعتماده
غرورش به فنا رفته چون حقش بوده تو نباید تلاشي کني واسه برگردوندنه عظت و احترامش ، اون باید خودشو به هفتادو دو روشه سامورایي مورد عنایت قرار بده که تو مثله قبلا بپذیریش
من همیشه یه حرفی به متاهلا میگم اینکه اگر مشکلی بینتون پیش اومد بکسی نگید حتی الامکان... چون ممکنه درست بشه بینتون اما از ذهن بقیه پاک نمیشه ، الانم میتونی بگی تو اشتباه کردی و همچین چیزی نبوده... یا اجازه صحبت در موردش بکسی نده ...
پلای پشت سرتو خراب کردی متاسفانه چیزای منفی تو ذهن همه میمونه.وای مهم خودتی که بخشیدیش و راضیی مردم ...
الان که باوجود اینکه آبروشو بردم و ازم دلخوره بازم میگه پای اشتباهاتم واستادم و خیلی شماهارو دوس دارم...و داره به کارش میرسه،اما من عذاب وجدان دارم چون آبروی خودمم رفت اینطوری.
نگران نباش اولا ك خوب كردي مرد خائن خوب حالشو گرفتي و سر براه شده اينطور ك ميگي دوما خود بخود درست ...
یه مدت ولم کرده بود ،در زمانی که به شدت به حمایتش احتیاج داشتم،بعد فهمیدم با بیش از ده نفر بوده که نشان از بیماری داره،اون زمان هرچی تو دلم بودو به بزرگترها گفتم و حسوداهم زحمت پخش کردنش تو فامیلو کشیدن...حالا کلا همه میدونن و به شوهرم به یه چشم دیگه نگا میکنن و دیگه مثل قبل عزتو احترامشو ندارن،دلم میسوزه واسه زندگیم،واسه بچم.