2777
2789
سلام.روز جمعه به اسرار دوستمون ک روز قبلش تست کرونا داده و به ما نگفته رفتیم تفریح..ماسک هم نزده بود..تست خون هم ک قبلش داده مثبت بوده و بازم به ما نگفت..

حالا من از سشنبه بدن دردو سردرد داشتم و یکم تب.. گلومم انگار خلط داره وقتی اب دهنم قورت میدم..

دیروز دوش اب گرم گرفتم بدن درد ندارم..ولی یه  سردرد میادو میره.. گلوم هم همینطوره..

درضمن  من  چن ماهه قبل سرفه ونفس تنگی دارم..سالای قبل هم اینجوری میشدم..

دکتر رفتیم باشوهر و دخترم گفت برید خونه علاعم شدید داشتید بیایید..گفت محیطا آلودست فعلا تست ندید..بخاطر دخترم میترسم..دیشب به شدت سردم بود ک دوتا پتو انداختم..

اون دوستمون هم باید اسمشو گذاشت دشمن..فقط3روز گلودرد بدن درد و اسهال هم یه روز داشته..

اگ دورازجون خودتون یاخانوادتون کرونا گرفته و خوب شده  راهنمایی کنید..ماتوشهری ک هستیم غریبیم.. التماس دعا

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴روز داخل خونه بمونید جایی‌نرید همسرتون هم سرکار نره 

اکر اینستا داری پیج دکتر سرمدی خوبه راهنماییت میکنه 

به ۴۰۳۰ هم زنگ بزن راهنماییت کنه

احتمالا خودتون هم ماسک نداشتین؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

عجب دوست بیشعوری اول که زنگ بزنید هرچی از دهنتون درمیاد بهش بگید و بعدشم قطع رابطه...خودتون هم تو خونه قرنطینه کنید وبه خودتون برسید دو هفته ان شالله که هیچیتون نمیشه...

حق الناسه که بیمار باشی و بری بیرون من نمیگذرم

خدا شاهده ما فقط برا  خرید ضروری اونم شوهرم میرفت  باماسکو دستکش..

ولی دوستمون کلا بدون ماسکو دستکش میرفتن ..

ما حقمون نیس بگیریم چون از  اول رعایت کردیم..

دعا کنید نگرفته باشیم قط ارتباط میکنیم

پیشنهاد میکنم  حتما شمام  تست  بدید 

عموی من کرونا گرفت  به  بقیه  گفتن تستش منفی الکی و دروغ

عمه بیچارمم  ازش کرونا گرفت .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
خدا شاهده ما فقط برا  خرید ضروری اونم شوهرم میرفت  باماسکو دستکش.. ولی دوستمون کلا بدون م ...

خب عزیزم تفریحم نبایدمیرفتین من ک چهارماه بیرون نرفتم دوباری تاسرکوچه رفتم انشاالله خوب میشین استرس نداشته باش پروتئین بخور مث تخم مرغ آبپز و مایعات و زنجبیل و چایی کم رنگ و لیمو

۱۴روز داخل خونه بمونید جایی‌نرید همسرتون هم سرکار نره  اکر اینستا داری پیج دکتر سرمدی خوبه راه ...

اولش ک اومد دنبالمون ماسک داشت بعد برداشت.. چون اهل ماسک زدن نبود شوهرم پرسید نکنه کرونا گرفتی.. اون خندید گفت ن نگرفتم.. اونجا ک  بودیم گفت.. بعد گفت اشتباه  تست خونم