2777
2789
عنوان

بیاین از وِل خرجیاتون و بریز بپاشتون بگین یکم غصه بخورم😪

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 31 پست

ببین من قبلا وقتی پولام حرج میکردم و ب شوهرم میگفتم پول بده میگف اونهمه پول چکار کردی منم دعوا کردم و میغ داد ینی چی باید جواب پس بدم ب تو خرج شده و.... دیگه هیچوقت نمیگه هر وقت میگم پول میده. ب این مردا نیاید زیاد رو داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه از اول عادتش دادی  مقصری قناعت خوبه ولی یه جا قناعت یه جا هم باید قشنگ خرج کنی برا خودت مثلا تو خونه قناعت کن ولی برا خودت کم نزار  مردا هرجور رفتار کنی نمیگن دستت درد نکنه برا خودت خریدای شیک کن به خودت برس هرچی هم قناعت کرد به عنوان پس انداز محرمانه برا خودت نکهدار 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
ببین من قبلا وقتی پولام حرج میکردم و ب شوهرم میگفتم پول بده میگف اونهمه پول چکار کردی منم دعوا کردم ...

منم نظرم اینه ولی نمیدونم ری اکشن صحیح چیه در برابر این موضوع

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

با اینکه خودم شاغلم میگه ولخرجی و بلد نیستی پس انداز کنی برا پول منم تصمیم میگیره چند وقت پیش باهام دعوا کرد منم جلو چشمش دو میلیون از پولاشو برداشتم چون زیاد عصبانی بودم جرات نکرد بیاد سمتم رفتم بازار همشو خرج کردم البته نصف حقوق خودمم گذاشتم روش گفتم به این میگن ولخرجی ولی الان پشیمونم کاش خرجش نمیکردم حداقل میریختم به حسابم 😓

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
با اینکه خودم شاغلم میگه ولخرجی و بلد نیستی پس انداز کنی برا پول منم تصمیم میگیره چند وقت پیش باهام ...

اخیش خوش بحالت خوب کردی بیخیال

ولی چون گفتی بگیم  من با وجود اینکه هیچچچچ جا نرفتم تو مدت کرونا،از فروردین تا الان سه تا مانت ...

نه عزیز راحت باشین😢

اسی وسایل آرایشی بهداشتی بخر،حساب کار دست شوهرت میاد کامل 😅 آخه خیلی گرون هست،ی آبرسان مو شده 150- ...

یه دوماه پیش رفتم دکتر برا پوستمو موهامو مژه و ابرو و همه جا همه چی از ابرسان گرفته تا شامپو و صابون و اینچیزا دادم نسخه کرد همش باهم یه ۶۰۰تومن دراومدتازه چقدم همشو گفت قیمت مناسب نوشتم برات😕

ی مدت ب رو خودت نیار خرج کن فک کنم عادت کنه شوهرت  شاید کوتاه میایی جلوش زیادی ،هوم ؟🙁

نه کوتاهم نمیام بحث سره این موضوع زیاد کردم باهاش ولی پول زیر دستم نمیزاره اصلا

یه دوماه پیش رفتم دکتر برا پوستمو موهامو مژه و ابرو و همه جا همه چی از ابرسان گرفته تا شامپو و صابون ...

آره وحشتناک هست قیمتا

هی خرید کن اینجوری،بگو میخوام خوشگل باشم همیشه ب چشمت