2777
2789

من خودم خیلی قناعت میکنم ولی شوهرم خسیسه بااینکه ولخرج نیستم بازم بهم میگه تو پول نگه دار نیسی توقع داره من ماهی صدتومنم خرج نکنم امشب باهاش بحثم شد گفتم تودیه خیلی لوسی بی انصافی ازین به بعد نشونت میدم چنان بریز بپاشی راه بندازم که کف کنی بزار حالا

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

من هرچی پول دستم میاد صرف خریدبرادیگران میشه

تولد و این چیزا

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولخرجی هام مهمونی ۳ بار درهفته و ماهی چندبار لباس گرفتم الا پارچه های نار دوختن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من شوهرم وووولخرج اما خودم خسیس،،،، ولی فعلا پولی نیس که باش ولخرجی کرد یا براش خساست کرذ🤭☹️

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

ما که هرچی درمیاریم میخوریم اینقدر که شکموییم 😁😁

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

ما تو خوردن و میوه ریخت و پاش 

شوهرم عاشقه جمع کردنه مواد غذاییه 

خونه شده پره روغن و حبوبات...اینا رو زرنگی میدونه 

ولی لباس و اینا صفر....خیلی خیلی کم میخریم 

خرجای دیگه هم نداریم