2777
2789

بچها کسی هست به نرم افزار 3Dmax مسلط باشه؟ 

من قبلا کار میکردم چون یه مدت نرفتم سراغش متریال دهیش یادم نمیاد 

میتونین کمکم کنین؟

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
متریال دهیش خیلی بحث مفصلیه چی دقیقا میخوای بدونی

میدونم 

یسری چیزای جزئی 

مثلا قسمت رفلکس دادن به متریال کجاس؟ که باعث انعکاس میشه

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم  یسری چیزای جزئی  مثلا قسمت رفلکس دادن به متریال کجاس؟ که باعث انعکاس میشه

خوب وقتی M رو میزنی صفحه متریال باز میشه سه تا قسمت داره Refract, Reflect و اون قسمتی که تصویر متریال میدی... انعکاس دقیقا تبش Reflect هست که هر چی از مشکی ببری به سمت سفید میزان انعکاس بیشتر میشه ... نوشتاری توضیحش یکم سخته 

البته بابد Mode تب M رو روی حالت compact بزاری که اینجوری به صورت ۳ تا تب ببینی 

خوب وقتی M رو میزنی صفحه متریال باز میشه سه تا قسمت داره Refract, Reflect و اون قسمتی که تصویر متریا ...

دستت درد نکنه عزیزم

میشه اگر بازم سوال پیش اومد برام بپرسم ازت؟

خواهش میکنم عزیزم  اره بپرس اگه بلد باشم حتما بهت میگم البته اگه بتونم واضح توضیح بدم

دستت درد عزیز دلم همینکه راهنمایی میکنی خیلی خوبه 

سلام شما هنوز کار میکنین؟ سایت هستین؟

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!