2777
2789
عنوان

بچه ها من وقتی تاپیک ناراحت کننده ای میبینم میشنیم گریه میکنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست
اگه دوست داری بگو چرا اگه هم که دوست نداری راحت باش نگو  فقط میتونم بگم ایشالله خوش باشی تو زن ...

ممنون عزیزم....پرخاشگره قدرندونه پشتم نیست چندروزپیش پیش خودش باباش به ناحق سرم نعره میزد ولی این من نمیرفتم دخترمو برمیداره میره خونشون...دروغگوئه بهشون پول میده بعدا میفهمم...مشکلاتم زیاده ولی سگ اخلاق بودنش منو افسرده وعصبی کرده

فقط خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم....پرخاشگره قدرندونه پشتم نیست چندروزپیش پیش خودش باباش به ناحق سرم نعره میزد ولی این من ...

اینا کم و بیش تو هر خونواده ای اتفاق میفته 

حتی من 

ولی راست میگی اخلاق خیلی مهمه 

انیدوارم خوب بشه 

زیاد اهمیت نده وقتی بد اخلاق میشه شاید کم کم کنار بزاره حساسیت نشون نده 

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

اسی کی زایمان کردی؟ بچه هات چین؟ اسماشونو چی گذاشتی؟ 💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اسی کی زایمان کردی؟ بچه هات چین؟ اسماشونو چی گذاشتی؟ 💎

سلام خانومی

من سه هفته ای میشه الان که زایمان کردم

نی نی ها دو پسر و یه دختره

اسماشونم محمد محیا مهدی

سلام خانومی من سه هفته ای میشه الان که زایمان کردم نی نی ها دو پسر و یه دختره اسماشونم محمد محیا ...

ای جانم ب سلامتی قدمشون مبارک باشه نامدارباشن انشالله 😍😍میشه عکساشونو بزارین ببینم؟ 😍💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ای جانم ب سلامتی قدمشون مبارک باشه نامدارباشن انشالله 😍😍میشه عکساشونو بزارین ببینم؟ 😍💎

چشم هر وقت گذاشتم صدات میکنم 

الان عکس سه تایی ندارم ازشون 

چون دوتاشون هنوز تو دستگاهن زود به دنیا اومدن 

چشم هر وقت گذاشتم صدات میکنم  الان عکس سه تایی ندارم ازشون  چون دوتاشون هنوز تو دستگاهن ...

ممنون عزیزم من از وقتی ک فهمیده بودی سه قلو حامله ای وتاپیک زدی ذخیره کردم تا بتونم عکس نی نیا رو ببینم کلی ذوق دارم😍😍😍😍 انشالله هر چ زودتر حالشون خوب میشه و میان خونه 😍🙏

برا منم دعا کن زودتر یه نی نی گیرم بیاد🥰🥰🥰💎

ممنون عزیزم من از وقتی ک فهمیده بودی سه قلو حامله ای وتاپیک زدی ذخیره کردم تا بتونم عکس نی نیا رو بب ...

خیلی ممنون بابت دعاهات گلم 

ایشالله تو هم مامان نی نی های خوشگل و دوست داشتنی میشی 

مطمئنم میشی فقط صبور باش و ناراحت نباش از لحظه هات لذت ببر که اونا هم وقتی اومدن بتونی لذت بردن از لحظه هارو بهشون یاد بدی مامان مهربون😘

خیلی ممنون بابت دعاهات گلم  ایشالله تو هم مامان نی نی های خوشگل و دوست داشتنی میشی  مطمئ ...

مرسی از انرژی مثبتی ک دادی عزیزم🥰🥰🥰💎