2777
2789
عنوان

بچه ها من وقتی تاپیک ناراحت کننده ای میبینم میشنیم گریه میکنم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست

منم 😢الان يكي تاپيك زد بود درباره مادر شوهرش كه از شوهرش ناراحته ميخواستم هق هق بزنم😭

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

فکر کنم تو این شرایط بارداریت چاره ترک کلی نی نی سایت باشه تاپیکارو اصلا نخون کاری داشتی تاپیک بزن فقط کاری ب تاپیکای بقیه نداشته باش من هر وقت مشکلاتی مشابه شما برام پیش میاد همین مسیرو میرم تضمینی حل میشه کامل

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتو ناراحت نکن گلم .آدم باید غصه خودش رو بخوره .تو دنیای واقعی اگه از دستت کاری بر میاد برای ...

چشم بله حق با شماست 

حتما در نظر میگیرم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
فکر کنم تو این شرایط بارداریت چاره ترک کلی نی نی سایت باشه تاپیکارو اصلا نخون کاری داشتی تاپیک بزن ف ...

چشم حتما این کارو میکنم 

بله  چیکار کنم به نظرت؟

سعی کن وارد تاپیک غمگین نشی بیشتر کتاب و رمان شاد بخون فیلم خنده دار ببین 

البته من مادر نشدم و مجردم ولی خیلی واسه مادرا احترام قائل هستم گاهی قرآن بخون دقت کن وقتی قرآن میخونی تکون میخوره توی دلت 

لطفا واسه منم دعا کن

منم 😢الان يكي تاپيك زد بود درباره مادر شوهرش كه از شوهرش ناراحته ميخواستم هق هق بزنم😭

دوستان یه سری پیشنهاد دادن به نظرم اونارو رعایت کنیم حل میشه

سعی کن وارد تاپیک غمگین نشی بیشتر کتاب و رمان شاد بخون فیلم خنده دار ببین  البته من مادر نشدم ...

چشم حتما 

مرسی سعیمو میکنم خیلی ممنون 😘

دعا هم حتما گلم راستی سه تان توی دلی هام سه بار دعات میکنم 😉

منم خیلی دلم میسوزه برا اولین بار برای کاربری که دیشب گفت دوستش یه هفتش عروسی کرده که فهمیده دوست دخ ...

میدونم گلم آره 

ولی اینجا دوستان یه سری پیشنهاد دادن اونارو بخونیم رعایت کنیم حل میشه 

چقد خانوم و دلسوزی. منم مث توام ولی تومجازی دلم نمیسوزه.البته واسه اونایی ک فقر مالی دارن خیلی دلم م ...

بله کاملا درسته ولی گاهی وقتا به ضرر خودمون تموم میشه همین دلسوزی ها😔

چشم حتما  مرسی سعیمو میکنم خیلی ممنون 😘 دعا هم حتما گلم راستی سه تان توی دلی هام سه بار دعات ...

میدونم عزیزم همون اول واسه سلامتیشون صلوات فرستادم فقط از من به شما مادر گل... زیاد نگو سه تاس بعضی دوستان داغ دیدن یه حالتی میشن 

خودتو و فندوقای خوشکلتو میسپارم دست خدا ایشالله زود میان بغلت توکل بر خدا کن 

بعضیا که خیییلی مهربوووون و نازن مث تو میشن،خب کمتر بیا اینجا عزیزم یا حداقل اونایی که میبینی ناراحت ...

چشم حتما سعی میکنم رعایت کنم 

بله کاملا درسته ولی گاهی وقتا به ضرر خودمون تموم میشه همین دلسوزی ها😔

درسته من بخاطرهمین دلسوزیام ازهمه عقب افتادم

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
یادمه یه کاربری بود دوتا بچه کوچولو داشت مجبور شد بذارتشون پیش شوهرش و طلاق بگیره دلش تنگ بود واسه ب ...

آره برا منم اتفاق افتاده