2777
2789
عنوان

پدرشوهرمممم بااین همه بدبختیمون همش نفرین میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 31 پست
به خودش برمیگرده اصلا دقت نکن نشینی غصه اونم بخوری نفرین الکی اثری نداره 

اثرداره دیگه بچه دسته گلمو گذاشتم رو نفریناش انقد بددهنه حالاخودش سرتان گرفته خبرم نداره بازمممم نفرین میکنه وااااای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو چشمش نباشید تا نشنوید بگو سرپیری دست بردار ..

اون شهرستانه امابقیه زنگ میزنن میگن بهمون.تا الانم ۱۰بارب من گفته توچرامیری ارایشگا پولای پسرموخرج میکنی بمن نمیده😐😐😐😐😐

اثرداره دیگه بچه دسته گلمو گذاشتم رو نفریناش انقد بددهنه حالاخودش سرتان گرفته خبرم نداره بازمممم نفر ...

ای بابا چرا اینجور میکنه به خاطر همین نفرینا خودشم سرطان گرفته پس 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اتفاقا این بدبخت انقد دلسوزهههههه ک نگووو کلا بدشانسه ن عروسی واسش گرف ن عقدش اومد هیچچچچچچ

درک ولش کن به نفرین الکی کسی نیست که نشین غصه دیگران و بخور اهمیت نده فکر خودتو شوهرت باش

سرتان  گرفته خودش ازبسسسس نفرین میکنهههه

در مورد بچت که از دستش دادی گلم امیدوارم خدا بهت صبر بده منم دقیقا یه همچین تجربه آیی دارم ، بذار دوباره باردار شی تا ذهنت دوباره شکوفه بزنه خودتو از این برزخ نجات بده

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷