2777
2789
عنوان

چالش ی ماهه شستن مو بدون شامپو

91 بازدید | 10 پست

روز هشتمم 

سرم میخاره :(((

وایب منفی ندید 

ک اهمیت نمیدم

:/

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیری تو ریزش مو داشته؟

اره با شامپو ک میشستم تو حموم خیلی میریخت 

الان خیییلی کم 

خوش حالت شده 

و ی جوری انگار زنده شدن 

ولی خب اولش یکم سخته تا مو عادت کنه

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

واقعا ینی میشه بعد یه ماه کلا شامپو نزنی و موها چرب نشه؟؟منم خیلی شنبدم ابنو

چند نفر رو شنیدم ازشون ک اصلا تاحالا شامپو نزدن 

یکیش اکسم 

یکیشم اون بلاگره ایسان اسلامی 

و چند نفرم وارد چالش شدن و دیگه شامپو نزدن

چند نفر رو شنیدم ازشون ک اصلا تاحالا شامپو نزدن یکیش اکسم یکیشم اون بلاگره ایسان اسلامی و چند نفرم و ...

چی بگم بعد تموم شدن بهم میگی واقعا میشع یا ن 

منم انقد موهامو میشورم دیگ خسته میشم🤣

ولی یک ماه نمیدونم میتونم تحمل کنم یا ن

والان من یه بار با شامپو بدون سولفات شستم احساس می کنم سرم تمیز نشد بدون شامپو که دیگه هیچ

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷